Funda finds: een Amsterdams grachtenpand met een prachtige visgraat vloer

Of je nou wel of niet wil verhuizen: soms is het gewoon heel leuk om Funda af te struinen en te doen alsof je bankrekeningsaldo oneindig is. Want wat is er allemaal te koop in ons kikkerlandje? Daarom gaan wij elke week op zoek naar de meest bizarre, mooie of onbereikbare huizen. Neem een kijkje in dit prachtige grachtenpand met visgraat vloer dat op dit moment helemaal bovenaan onze wish list staat.

Het eerste wat in de woonkamer ontzettend opvalt, is de mooie visgraat vloer. Die combineert perfect met de massieve houten tafel waar met veel mensen aan gegeten kan worden. De Eames-stoelen hebben een prachtig plekje gekregen, met z’n allen rondom de tafel.

De lengte van de ruimte wordt extra benadrukt door het lange tapijt. Door dit tapijt lijkt de kamer namelijk nóg langer, waardoor die ook ruimer oogt. En we houden allemaal van kamers die ruimer ogen dan dat ze zijn, al helemaal in Amsterdam.

Roestvrijstaal

De keuken is gemaakt van roestvrijstaal. En dan bedoelen we ook echt de hele keuken. De keukenkastjes, het keukenblad én het achterblad. En de planken overigens ook. Het is misschien niet onze favoriete keuken, maar hij is wél stijlvol. Helemaal met dat schattige visgraat patroon dat nog even om de hoek komt kijken.

De masterbedroom is echt een masterbedroom te noemen. Hij is, al helemaal voor Amsterdamse begrippen, enorm groot. En kijk eens even naar dit té schattige zithoekje:

Hier wil je toch elke dag wakker worden met een cappuccino en een verse croissant? Dat uitzicht over de Amsterdamse grachten, we zijn verliefd. Net als op de blauwe fauteuils en het kleine bijzettafeltje.

Je koop het huis voor een luttele € 1.500.000 k.k. Maar ja, dan woon je wél aan de Keizersgracht in hartje Amsterdam. Dat je er even voor moet sparen, heb je er dan vast wel voor over, right?

Nog meer inspirerende Funda finds:

De leukste interieur crushes, talloze hacks en een eindeloze bron aan inspiratie. Rechtstreeks in je inbox. Meld je aan voor de Roomed Inspiratieboost.
[mc4wp_form id=”245779″]

Bron: funda

Reageer op artikel:
Funda finds: een Amsterdams grachtenpand met een prachtige visgraat vloer
Sluiten