Funda Finds: dit luxe huis in Amsterdam heeft een prachtige spa

Of je nou wel of niet wilt verhuizen: soms is het gewoon heel leuk om Funda af te struinen en te doen alsof je bankrekeningsaldo oneindig is. Want wat is er allemaal te koop in ons kikkerlandje? Daarom gaan wij elke week op zoek naar de meest bizarre, mooie of onbereikbare huizen. Dit huis in Amsterdam heeft alles waar je ooit van gedroomd hebt, inclusief een prachtige spa.

Veel huizen hebben één kamer, meubel of accessoire, waardoor je pas écht verliefd wordt op het huis. Dit prachtige huis doet daar nog een schepje bovenop. Wonen aan het water? Check. Een open haard? Dit huis heeft er drie. Een thuisbioscoop? Jazeker. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft het ook nog een luxe spa.

Luxe maar altijd comfortabel

We nemen eerst een kijkje in de woonkamer, die zeker niet onderdoet voor al die luxe bijzonderheden aan dit huis. Door het grote langwerpige dakraam stroomt het daglicht naar binnen. Alhoewel de stijl van het huis enorm luxe is, blijft het toch aanvoelen als iemands thuis en wordt het nooit kil. Er is in elke kamer ook vooral aan het comfort gedacht. Zo heeft de woonkamer twee zithoeken, één bij de tv en één bij de open haard.

De tweede open haard spotten we in de eetkamer. De vraag waar je al het hout moet laten, is meteen beantwoord. Dat is op een stijlvolle manier opgelost, door het een onderdeel van de muur te maken. Ook hier is weer aan het comfort gedacht: op de stoelen en bank bij de tafel kun je uren blijven tafelen.

Spa met jacuzzi en sauna

Er is maar één woord voor deze spa: wauw. De prachtige bruine tegels zijn op de vloer en de muren gebruikt, voor een luxe en warm gevoel. De zwarte vaas met de tak met rode bladeren is een geweldige vondst, net als de losstaande wastafel met een spotje erboven. In de spa vind je een jacuzzi, een Finse sauna en een inloopdouche.

De andere badkamer heeft de uitstraling van een luxe hotel badkamer, maar hier is juist gekozen voor veel wit. Net als in de woonkamer is hier een dakraam te vinden. Het vele daglicht zorgt voor een frisse sfeer. Maar de echte eyecatcher van deze badkamer is toch wel de prachtige deur met een Bali vibe.

Een wc er luxe uit laten zien, dat lijkt een onmogelijke klus. Maar zelfs in dit toilet is er een spa gevoel gecreëerd. Dat komt onder andere door de bijzondere losstaande wastafel. Ook is hier gekozen voor behang, in plaats van tegels, wat je bij veel mensen ziet. Het plantje, de geurstokjes en de vaas laten zien wat de juiste accessoires met een kamer kunnen doen.

Thuisbioscoop van je dromen

We verklapten het al: dit huis heeft ook een thuisbioscoop, waar je heerlijk weg kunt kruipen om je favvoriete serie te bingen of een filmpje kan kijken. De massieve houten schuifdeuren zijn niet alleen enorm mooi, ze sluiten ook geweldig aan bij de warme sfeer in de kamer. Die is gecreëerd door alleen bruine en beige kleuren en sfeerlichten te gebruiken.

Voeg de comfortabelste bank die je kunt bedenken én een bar toe aan het geheel en je hebt de thuisbioscoop van je dromen.

Door de opvouwbare deur, kun je heel makkelijk van buiten en binnen één geheel maken op een mooie dag. Vervolgens kun je er voor kiezen om op één van de drie zitplekken plaats te nemen, waaronder één bij het water. Is het een minder mooie avond? Dan kun je met een goed boek gaan zitten bij de derde open haard.

Zie jij jezelf wel wonen in dit droomhuis? Voor 1.850.000 k.k is ‘ie voor jou. Meer foto’s kun je vinden op de Funda-pagina van het huis.

Meer moois op Funda?

Reageer op artikel:
Funda Finds: dit luxe huis in Amsterdam heeft een prachtige spa
Sluiten