Funda finds: dit knappe appartement in Amsterdam heeft onze droomkeuken

Of je nou wel of niet wilt verhuizen: soms is het gewoon heel leuk om Funda af te struinen en te doen alsof je bankrekeningsaldo oneindig is. Want wat is er allemaal te koop in ons kikkerlandje? Daarom gaan wij elke week op zoek naar de meest bizarre, mooie of onbereikbare huizen. Deze week kwam ik mijn droomkeuken tegen in dit Amsterdamse appartement.

Soms ben je gewoon lukraak aan het scrollen, en dan BAM. Daar is ‘ie. Je droomkeuken. Of in dit geval, de droomtegels van mijn droomkeuken.

funda amsterdam
funda amsterdam

Ja, dat zijn ze. Deze jadegroene metrotegels mag je zo naar mijn toekomstige huis teleporteren, want ik ben verliefd. Door de verder rustige, witte keukenkastjes vallen de tegels extra op (en dat mag ook!).

En om het af te maken, staat er ook nog een spierwitte SMEG koelkast. Jaloerser krijg je me op dit moment niet.

funda amsterdam
funda amsterdam

Maar dat is niet alles, de woonkamer zelf mag er ook zeker wezen! De ruimte is niet groot, maar dat stoort helemaal niet. Er is bespaard op items die je helemaal niet echt nodig hebt, zoals een groot tv-meubel en een salontafel. Zonder die twee krijg je een ruimer zicht, wat hier goed werkt.

De kunstwerken zijn niet opgehangen aan de muur, maar op de grond tegen de muur aangezet. Dat staat lekker nonchalant en speels, daar houden we wel van. Extra leuk is dat de kleur van de flamingo terug komt in het vrolijke vloerkleed.

funda amsterdam

Enig, dit kleurtje in de hal. Zo heb je meteen een warm welkom als je binnen komt. De kleur is heel rijk en diep, we durven te wedden dat deze muur bij elk licht weer een andere kleur aanneemt.

funda amsterdam

Benieuwd naar de plek where the magic happens? De slaapkamer is door het grote raam onwijs licht. De kledingkast past precies met het leuke, kleine kastje tegen de wand aan. En zien we daar op het kleine grijze kastje weer een monkey lamp? Die zien we vaak tegenwoordig! Een perfecte manier om wat humor aan je appartement toe te voegen. Subtiel, maar wel lekker aanwezig.

Ook verliefd geworden op dit Amsterdamse appartement? Het staat te koop op Funda voor €300.000 k.k. Een onwijs leuk appartement voor starters, bijvoorbeeld!

Meer huizen bekijken op Funda?

Bron: Funda

Reageer op artikel:
Funda finds: dit knappe appartement in Amsterdam heeft onze droomkeuken
Sluiten