Funda finds: de kinderkamers stelen de show in deze woning in Amersfoort

Of je nou wel of niet wilt verhuizen: soms is het gewoon heel leuk om Funda af te struinen en te doen alsof je bankrekeningsaldo oneindig is. Want wat is er allemaal te koop in ons kikkerlandje? Daarom gaan wij elke week op zoek naar de meest bizarre, mooie of onbereikbare huizen. Dit huis in Amersfoort is heel betaalbaar én ontzettend leuk ingericht.

Misschien herken je het huis wel van Instagram, het is namelijk het huis van Mariët, beter bekend als missjettle. Met bijna 60K volgers op Instagram post ze de mooiste interieurfoto’s. En nu staat dat bekende huis dus te koop op Funda. We verklappen alvast: dat ziet er nét zo mooi uit als op Instagram.

funda missjettle amersfoort
funda missjettle

Bij het eerste kijkje in het huis valt al op dat er ontzettend veel leuke hoekjes in huis zijn waar goed over nagedacht is. Wij worden bijvoorbeeld erg gelukkig van het kleine bureautje met de grijsgroene cirkel op de muur. Dit geeft dit hoekje een speels effect, en qua kleur past het precies bij de rest van het interieur. Maar ook de home office mag er zeker weten, wat een fijn plekje! Door de hoogte in te werken, is er op een relatief kleine ruimte toch genoeg plek om te werken.

Een kleur die op meerdere plekken terugkomt, is zalmroze. We zien deze tint bijvoorbeeld in de eethoek terugkomen in de lamp, maar ook in andere kleinere accessoires bij het tv-meubel en de buffetkast.

funda missjettle amersfoort
funda missjettle amersfoort
funda missjettle amersfoort

We gaan meteen door naar de werkkamer/inloopkast, waar ook al zo’n origineel idee op de muur is aangebracht. Nadat de muur voor de helft is geschilderd, is de rand van de overgang nét niet netjes afgewerkt. Of wat zeggen we, eigenlijk is ‘ie expres hartstikke slordig afgewerkt. Hierdoor krijgt de werkkamer een ontzettend gezellige uitstraling. Door de oudroze kleur te combineren met accessoires en een stoel in precies dezelfde kleur, past alles extra goed bij elkaar.

funda missjettle amersfoort
funda missjettle amersfoort
funda missjettle amersfoort

De kinderkamers in dit huis vinden we werkelijk te gek. Okergele accenten (vlaggetjes!) zijn wat ons betreft altijd een goede keuze, en al helemaal als ze gecombineerd worden met groentinten en licht hout. Deze kinderkamers checken beide die hele lijst af. Vul dat aan met mooie grote meubels die een nieuwe verflaag gekregen hebben, en je kids zullen je eeuwig dankbaar zijn. Om nog maar te zwijgen over dat leuke botanische behangetje.

Meer foto’s van dit prachtige huis zien? We verwijzen je graag door naar Funda, of natuurlijk naar de Instagram-pagina van missjettle. De foto’s die daar opstaan zijn namelijk nóg leuker.

Meer moois op Funda:

Reageer op artikel:
Funda finds: de kinderkamers stelen de show in deze woning in Amersfoort
Sluiten