Funda finds: een prachtig ‘glazen huis’ in Alkmaar met zwarte keuken én toilet

Of je nou wel of niet wilt verhuizen: soms is het gewoon heel leuk om Funda af te struinen en te doen alsof je bankrekeningsaldo oneindig is. Want wat is er allemaal te koop in ons kikkerlandje? Daarom gaan wij elke week op zoek naar de meest bizarre, mooie of onbereikbare huizen. Deze keer lekker noordelijk in Alkmaar, waar dit huis met zwarte keuken te koop staat.

Maar eerst graag even aandacht voor de buitenkant: hoe tof is deze architectuur? Het moderne huis heeft een voorkant die geheel van glas is, wat er niet alleen mooi uitziet, maar natuurlijk ook nog eens zorgt voor lekker veel licht. Wat wil een mens nog meer?

Afbeelding van huis met zwarte keuken in Alkmaar op Funda 1
Afbeelding van huis met zwarte keuken in Alkmaar op Funda 2
Afbeelding van huis met zwarte keuken in Alkmaar op Funda 3

Pretty: een zwarte keuken

Goed, dat was natuurlijk een beetje een retorische vraag – een mens wil uiteraard ook een mooi interieur (wij in ieder geval wel). Maar geen zorgen, ook daar is aan voldaan. Van de week schreven we al over hoe accessoires in mat zwart je inrichting een enorm stijlvolle boost kunnen geven, maar datzelfde geldt voor grotere zwarte dingen. Keukens, of zo. En banken.

Het is misschien een wat grotere stap om een zwarte keuken aan te schaffen dan een zwarte vaas, maar omdat zwart eigenlijk nooit uit de mode gaat, ben je het waarschijnlijk niet snel zat. Daarbij zijn zwarte meubels natuurlijk hartstikke neutraal, dus je kunt ze combineren met wat je ook maar wilt. Of je nu metrotegels in je keuken wilt of een schaakbordvloer: het kan allemaal.

Afbeelding van huis met zwarte keuken in Alkmaar op Funda 4
Afbeelding van huis met zwarte keuken in Alkmaar op Funda 5

De mat zwarte meubels kun je mooi combineren met bijvoorbeeld poederroze, zoals de bewoners hier met de lampen hebben gedaan. En met de fruitschaal – hoewel we voor een iets levendigere uitstraling zouden aanraden om daar toch wel fruit in te leggen.

Afbeelding van huis met zwarte keuken in Alkmaar op Funda 6
Afbeelding van huis met zwarte keuken in Alkmaar op Funda 7
Afbeelding van huis met zwarte keuken in Alkmaar op Funda 8

Én een zwart toilet

Ook de badkamer en toiletten zijn heerlijk modern. Zwarte muren worden gecombineerd met een gouden wc-rolhouder en een gouden beeldje, wat het tot een chic geheel maakt. In de badkamer zien we bijvoorbeeld mooie zwarte kranen en een glanzend glazen douchedeur. De plant erbij maakt het helemaal af. Wil jij wel in dit huis koken en naar de wc gaan? Je koopt het voor € 885.000 k.k. via Funda.

Meer toffe Funda finds:

Funda

Reageer op artikel:
Funda finds: een prachtig ‘glazen huis’ in Alkmaar met zwarte keuken én toilet
Sluiten