Funda finds: een ‘flatiron building’ met kleurrijk interieur in Eindhoven

Op de Roomed-redactie is het meest gebruikte werkwoord ongetwijfeld Funda’en. Betekenis: ongegeneerd huizen bekijken op onze favoriete website. De mooiste, duurste en meest bijzondere huizen delen we maar al te graag met jullie. De Funda Finds van deze week is een bijzonder flatiron gebouw in Eindhoven.

De vorm van het gebouw in Eindhoven is zeker bijzonder te noemen. Een flatiron gebouw – oftewel een strijkijzer – heeft een typerende vorm met veel punten. Genoeg om je creativiteit de vrije loop te laten.

funda eindhoven

In de woonkamer wordt de hoek van het gebouw opgevuld met een paar mooie planten die van de zon genieten. Als je hier de juiste planten voor uitkiest, kan dat ontzettend leuk zijn. Het lijkt in elk geval alsof de Strelizia en kokospalm het ontzettend naar hun zin hebben.

> Meer planten die wel tegen de zon kunnen? Deze 4 kamerplanten doen het goed in een zonnig plekje op de vensterbank

funda eindhoven

Lichtroze en lichtblauw in de eetkamer

Wij zijn fan van de eethoek, en dan vooral de kleuren die hierin terugkomen. Lichtroze kuipstoeltjes, een kleurrijke IXXI aan de muur, en zelfs een leuke blauwe opbergbank die met leren straps aan de muur hangt. Door deze mengelmoes aan kleuren wordt de eettafel ontzettend vrolijk.

funda eindhoven
Bron: Funda
funda eindhoven
Bron: Funda

Where the magic happens

Een verdieping hoger vinden we de slaapkamers. De kinderkamer heeft een ontzettend stoere look door de donkergroene muur (oké, halve muur), en de lockerkastjes waar van alles in opgeruimd kan worden. Aan opbergruimte geen gebrek in deze kinderkamer.

De master bedroom heeft weer zo’n leuk hoekje, waar in dit geval een fijne stoel in gezet is. De stoel zou in ons geval dienst doen als kledingstoel, maar kan natuurlijk ook omgetoverd worden tot leesstoel. We durven te wedden dat je een prachtig uitzicht hebt in dit hoekje.

funda eindhoven
Bron: Funda

Deze heerlijk ruime tuin is ook iets waar we voor zouden willen tekenen. De voordeur van het huis is alleen maar te bereiken door de tuin, want de tuin ligt helemaal rondom het huis. Heerlijk, zo’n grote tuin.

Is dit huis jouw droomhuis? Het staat voor €495.000 k.k. op Funda. Daar kan je uiteraard ook terecht voor meer foto’s van het huis. Van het heerlijke dakterras, bijvoorbeeld.

Meer moois op Funda

Reageer op artikel:
Funda finds: een ‘flatiron building’ met kleurrijk interieur in Eindhoven
Sluiten