Funda finds: een kijkje in het duurste huis van Amsterdam

Of je nou wel of niet wilt verhuizen: soms is het gewoon heel leuk om Funda af te struinen en te doen alsof je bankrekeningsaldo oneindig is. Want wat is er allemaal te koop in ons kikkerlandje? Daarom gaan wij elke week op zoek naar de meest bizarre, mooie of onbereikbare huizen. In de categorie ‘onbereikbare huizen’ nemen we vandaag een kijkje in het duurste huis van Amsterdam. Voor 7 miljoen koop je dit optrekje aan de Prins Hendrikkade.

Net zo benieuwd als wij naar dit prachtige huis in de buurt van het Vondelpark? Wij zetten de mooiste foto’s voor je op een rijtje. Kijk en geniet, en begin vast met sparen.

duurste huis amsterdam op funda

Dit is het duurste huis van Amsterdam

Al wanneer je de hal van het huis binnenkomt, merk je dat het een bijzonder huis is. De kleur van de prachtige glas-in-lood ramen wordt versterkt door de okergele velvet stoelen. En dan hebben we het nog niet eens over de indrukwekkende marmeren vloer gehad.

duurste huis amsterdam op funda
duurste huis amsterdam op funda

Loop een stukje door, en je komt in de warme woonkeuken terecht. Met al het donkere hout straat de woonkeuken gezelligheid uit. Dit is echt zo’n ruimte waar je ‘s morgens lekker wakker kunt worden met een fris ontbijt, maar ook waar je in de avond nog uren kunt natafelen met een nog-nader-te-bepalen aantal glazen wijn.

Ook in de keuken komt marmer weer terug, dit keer in het grote keukeneiland. Doordat het marmer zo licht is, vormt dat een mooi contrast met het donkere hout.

duurste huis amsterdam op funda

Een indrukwekkende eetkamer

Ben je de host van een luxe diner? Dan verkas je natuurlijk naar de eetkamer. Daar steelt niet alleen een lichte vissengraatvloer de show, maar ook de diepgroene stoelen en de prachtige lijsten aan de muur.

duurste huis amsterdam op funda

Waar je slaapt? De master bedroom is wat ons betreft een van de mooiste ruimtes van het huis. De rustige, bijna oceaan-achtige kleuren zijn perfect op elkaar afgestemd.

duurste huis amsterdam op funda

En mocht je even tijd voor jezelf nodig hebben, dan trek je je gewoon terug in de volledig marmeren badkamer. Daar zouden wij niet moeilijk over doen. Nog meer foto’s van de badkamer, of de rest van het duurste huis van Amsterdam bekijken? Dat doe je natuurlijk op Funda.

Meer moois bekijken op Funda?

funda

Reageer op artikel:
Funda finds: een kijkje in het duurste huis van Amsterdam
Sluiten