Funda finds: dit bohemien appartement heeft een prachtige lichtroze muur

Of je nou wel of niet wilt verhuizen: soms is het gewoon heel leuk om Funda af te struinen en te doen alsof je bankrekeningsaldo oneindig is. Want wat is er allemaal te koop in ons kikkerlandje? Daarom gaan wij elke week op zoek naar de meest bizarre, mooie of onbereikbare huizen. Deze week geen belachelijk grote villa, maar een schattig appartement in Den Haag mét roze muur.

De inrichting van het huis ligt helemaal in ons straatje. Stijlvol, een tikkeltje bohemien en met prachtige pastelkleuren op de muur. Daarnaast wordt het interieur helemaal afgemaakt met ontzettend veel planten. Je raadt het al: wij zijn verliefd.

funda den haag roze muur
funda den haag roze muur

Het kleurenschema van deze lichte eethoek, we love it. De oudroze stoelen matchen qua kleur perfect bij het baksteen behang (al dachten we bijna dat de bakstenen echt waren!), en de gallery wall ziet er ook goed verzorgd uit. Je ziet dat er over de compositie is nagedacht.

> Zelf tips voor een gallery wall nodig? Een Instagram proof gallery wall maak je zo (tips van een interieurexpert)

Kleuren combineren

Ons oog wordt ook meteen getrokken door de okergele lamp, die er ‘s avonds waarschijnlijk heerlijk warm en stijlvol uitziet. De kleuren okergeel, oudroze en groen (van de planten) doen het erg goed in combinatie met elkaar.

funda den haag roze muur

We hadden zelf wel gekozen voor een dichte kast. Omdat er erg veel boeken en dvd’s in de kast liggen, wordt de kast door de overdaad aan kleur nogal rommelig. In een klein appartement (dit appartement is 51 m²) wil je dat natuurlijk voorkomen. Een dichte kast met mooie kastdeuren zou hier dus beter staan.

funda den haag roze muur
funda den haag roze muur

De show pony van het huis is natuurlijk de roze muur. Het is een fijne lichtroze kleur die met veel andere kleuren goed te combineren valt. Ook is de kleur niet té aanwezig en schreeuwerig, waardoor het geen overdreven Barbie-huis wordt.

Het wandkleed zorgt ervoor dat de bohemien uitstraling van het huis nog eens extra benadrukt wordt. Zo’n wandkleed lijkt echt een trend te worden, en dat vinden wij helemaal niet erg. Je geeft een ruimte namelijk ontzettend veel sfeer met zo’n wandkleed, zonder de muur te verven of te behangen.

funda den haag roze muur
funda den haag roze muur
funda den haag roze muur

In de slaapkamer verandert het kleurenpatroon drastisch. In plaats van lieflijk roze is er gekozen voor een donkergrijze muur. Ja, echt donkergrijs. Een stoere keuze, want dit staat fantastisch bij de witte stoel en het gehaakte kleed op het bed. De kleuren van het kleed komen extra goed uit door de donkere muur.

We zien ook hier het baksteen behang uit de woonkamer weer terugkomen. In combinatie met een mooie Sanseveria krijgt de kamer precies dat extra beetje sfeer dat de ruimte nodig heeft. Daar draagt het mosterdgele vloerkleed natuurlijk ook aan bij. Ook verliefd geworden op dit huis in Den Haag? Je koopt het voor € 174.500 k.k. op Funda.

Meer mooie huizen op Funda bekijken?

Bron: Funda.

Reageer op artikel:
Funda finds: dit bohemien appartement heeft een prachtige lichtroze muur
Sluiten