Funda finds: dit waanzinnige huis in Amsterdam kost maar liefst € 5.200.000

Of je nou wel of niet wil verhuizen: soms is het gewoon heel leuk om Funda af te struinen en te doen alsof je bankrekeningsaldo oneindig is. Want wat is er allemaal te koop in ons kikkerlandje? Daarom gaan wij vanaf nu elke week op zoek naar de meest bizarre, mooie of onbereikbare huizen. En deze week kwamen we een ware parel tegen. Voor een bescheiden bedrag van 5,2 miljoen ben je eigenaar van dit waanzinnige pand in Amsterdam. Wat zeg je er van?

Scroll snel naar beneden en laat je inspireren door dit schitterende pand.

amsterdam funda
grachtenpand in amsterdam

Om maar meteen met het mooiste te beginnen: de woonkamer. De klassieke elementen van het pand zijn nog helemaal intact. Er ligt een prachtige houten vloer en in de ruimte zit niet één schouw, maar twee. En wie zegt dat lambrisering ouderwets is? In dit huis geeft het de woning juist karakter.

Vanuit de hal kijk je zo onder een koepeltje door de eetkamer in.

Ook de Eames chair – een van onze favoriete designer stoelen – schittert in dit interieur aan de eettafel.

huis in amsterdam

Het huis bestaat veelal uit witte muren, maar is wel mooi afgewisseld met donker hout en hier en daar zwartgeverfde deuren. Dit levert een prachtig contrast op. Ook vind je overal in huis opvallende kunstobjecten. Wat vind je van de uitstekende zebra aan de muur?

In deze badkamer zouden wij ons ten slotte ook prima kunnen vermaken. Stel je eens voor. Wat zou jij als eerste doen? Heerlijk badderen in het vrijstaand bad of spring je toch liever onder de prachtige regendouche?

There’s more…

Meer foto’s zien? Bekijk het volledige huis op Funda.
Funda Amsterdam

Funda

Reageer op artikel:
Funda finds: dit waanzinnige huis in Amsterdam kost maar liefst € 5.200.000
Sluiten