Funda finds: de keuken van dit Amsterdamse huis is waanzinnig

Of je nou wel of niet wilt verhuizen: soms is het gewoon heel leuk om Funda af te struinen en te doen alsof je bankrekeningsaldo oneindig is. Want wat is er allemaal te koop in ons kikkerlandje? Daarom gaan wij elke week op zoek naar de meest bizarre, mooie of onbereikbare huizen. Vandaag bekijken we een bijzonder huis in Amsterdam met een spectaculaire keuken.

De keuken lijkt namelijk zo uit een restaurant gestapt te zijn! Benieuwd? Scroll dan vooral verder.

funda amsterdam

We beginnen even bij de buitenkant van het huis, want deze is al indrukwekkend mooi. Herken je het? Dit hoekhuis is, vwat ons betreft, het mooiste huis van de Tesselschadestraat. Dit prachtige huis ligt op loopafstand van het Vondelpark. En eerlijk is eerlijk, wie wil dat nou niet?

funda amsterdam
funda amsterdam

Warm interieur

Het interieur van het huis is ook niet mis. Er hangt onwijs veel warmte in de woonkamer. Dat komt enerzijds natuurlijk door de open haard met knisperend haardvuurtje, en anderzijds door het immens grote vloerkleed. Dit warmgrijze vloerkleed zorgt er in elk geval voor dat je nooit last hebt van koude voeten.

De grootte van het vloerkleed wordt nog eens benadrukt door er bijna niets op te zetten. Twee kleine tafeltjes en de voorkanten van twee stoelen, c’est ca. Hierdoor wordt het imposante vloerkleed echt in het zonnetje gezet.

funda amsterdam

Ook al zo’n mooi licht plekje is de eetkamer. De tafel staat precies in het licht van een groot raam, waardoor het een heerlijke plek is om te eten, maar ook om als werktafel te gebruiken. De tafel is speels door het gebruik van de verschillende stoelen. Omdat alle stoelen in dezelfde tinten zijn, passen ze wel goed bij elkaar.

funda amsterdam

Houd je goed vast, want we zijn bij de keuken aangekomen. En het is een keuken waar wij in onze stoutste dromen nog niet durven te dromen. Veel mat zwart valt natuurlijk meteen op, al zijn wij ook al verliefd op het mooie marmeren blad.

En kijk eens naar het bijzondere houtwerk op de vloer. Wat een plaatje! Dit houtwerk wordt doorgetrokken door het hele huis. Wat ons betreft een echte aanrader, want je hebt altijd iets om naar te kijken.

funda amsterdam
funda amsterdam

De gouden details van de keuken vallen extra op tegen de mat zwarte keukenkastjes. Links is zelfs een gouden kraan te vinden, waardoor het goud terugkomt in de hele keuken.

funda amsterdam

En waren de hangplanten bovenin al opgevallen? Juist door deze hangplanten krijgt de keuken een echte restaurant-uitstraling. Het maakt ons eigenlijk niet eens uit of de planten echt of nep zijn, het ziet er sowieso fantastisch uit. Ook verliefd geworden op dit huis? Het staat voor € 3.500.000 k.k. te koop op Funda.

Meer Funda finds in Amsterdam?

Bron: Funda

Let’s get inspired! Meld je aan voor de Roomed InspiratieboostReageer op artikel:
Funda finds: de keuken van dit Amsterdamse huis is waanzinnig
Sluiten