Een sneeuwwit interieur met een gedurfd accent fuchsia

Als je aan een clean, wit interieur denkt met een kleuraccent, denk je vaak al aan zachte kleuren als blauw, grijs en pastel. Maar de bewoners van dit appartement durven een stapje verder te gaan en kiezen voor fuchsia en paarstinten. En zo’n heldere tint geeft het interieur een frisse boost!

Heb jij thuis juist een donkere ruimte en wil je daar ook wat kleur aan toevoegen? Lees dan hier onze tips!

Als je kleur toevoegt, kun je kiezen voor warme of koele tinten. Het fuchsia kussen (koel) is een fris element, terwijl de rode ondertoon van de poef (warm) meer klasse en een behaaglijk gevoel geeft aan het interieur. Vooral in combinatie met de harde witte basis vormt dit een mooi contrast.

En voor die extra dosis sfeer, kan een plant (of twee, drie, vier..) niet uitblijven. Ze hoeven niet groen te zijn, maar kunnen ook een leuk kleurtje hebben. Tip: roze bladeren doen het ook altijd goed.

Patronen mixen en matchen is niet voor iedereen weggelegd, maar zoals je ziet geeft het een rustige basis een speelse look. Houd het beperkt en dan kan er eigenlijk weinig mis gaan!

Maar onze ode aan kleur zojuist, neemt niet weg dat wit en marmer toch stiekem een van onze favoriete combinaties blijft..

>> inspiratieboost: decoreer je eettafel met bloemen en planten voor een zomerse look

Meer zien?

Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Vision

Reageer op artikel:
Een sneeuwwit interieur met een gedurfd accent fuchsia
Sluiten