Dit huis bewijst dat fuchsia roze niet alleen voor de kinderkamer is

Fuchsia roze: you love it or you hate it. Vroeger speelde deze kleur de hoofdrol in mijn ‘over de top-prinsessenkamer’ en dat is dus ook om eerlijk te zijn de eerste gedachte die bij mij omhoog schoot bij het zien van deze kleur. Maar al scrollend door de rest van de foto’s van deze prachtige binnenkijker moet ik mijn mening bijstellen: een fuchsia roze interieur kan juist ook volwassenheid uitstralen!

Vind jij het soms nog best spannend om te spelen met opvallende kleuren omdat je bijvoorbeeld een kleine woonruimte hebt? Lees dan eerst deze tips voor het gebruik van kleur in een kleine ruimte.

Wil jij ook zo’n bakstenen muur in huis? Tip van ons: je kunt ‘m gemakkelijk faken. Check hier hoe!

De bewoners van dit huis hebben het slim aangepakt. Een volledige muur in fuchsia roze was waarschijnlijk iets te veel van het goede geworden, maar één groot opvallend meubel in combinatie met een paar andere subtiele toevoegingen klaren de klus. Ze vormen een prachtig kleurenpalet dat naast vrolijkheid, ook volwassenheid uitstraalt. Daarbij komt dat het een fijne tegenhanger is van de spierwitte Scandinavische interieurs die je nu eigenlijk overal tegenkomt. Een keer iets anders dus!

There’s more to discover…
Zelfs het balkon heeft een fuchsia roze interieur! Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Meer lezen?

Sommige mensen voegen roze aan hun interieur toe omdat ze júíst willen opvallen. Benieuwd hoe dat eruit ziet? Bekijk deze voorbeelden van roze keukens.

Alvhem

Vier gratis printables voor in je interieur?

Meld je aan voor de mailing en ontvang ze direct in je inbox!

Reageer op artikel:
Dit huis bewijst dat fuchsia roze niet alleen voor de kinderkamer is
Sluiten