Lotte Wullems
Lotte Wullems Tips 22 jan 2018

4 tips voor een frisse look in de woonkamer binnen 10 minuten

Toe aan een frisse look zonder (al te veel) geld uit te geven? Roomed to the rescue! Met deze vier tips kun je jouw woonkamer restylen – binnen tien minuten!

Kan jouw slaapkamer ook wel zo’n vernieuwend briesje gebruiken? Zó maak je het een stuk gezelliger.

unicorn
Nooks

Schuiven maar

Kun je de laatste keer dat je push-ups hebt gedaan niet meer herinneren en zijn jouw armspieren eerder spaghettisliertjes te noemen? No worries! Je hoeft niet per se je hele indeling te veranderen, om toch een frisse look te creëren. Staat de bank tegen de muur? Schuif ‘m dan eens een paar centimeter naar voren, voor een luchtig effect. Combineer je twee kleine salontafels? Verwissel ze van plek of zet er een naast je bank neer en plaats hier een stapel magazines op of style het met een dienblad.

huis met bloemen
Entrance

Bloemen en planten

Een verse bos bloemen op je salontafel of een aantal kamerplanten op je vensterbank fleuren je woonkamer op. Wil je écht een statement maken? Ga dan voor een bananenplant of een olijfboom.

Gek op bloemen?
Dan vind je dit huis vast geweldig.

frisse look
Entrance

Kussens of een plaid

Je bank is vaak de eyecather van de woonkamer. Deze kun je heel gemakkelijk opleuken met andere kussens of een zacht plaid. Voeg een nieuw kleuraccent toe of verwissel dat saaie beige kussen voor eentje met een grafische print.

veel ramen
Fantastic Frank

Restyle je open kast

Dat betekent niet dat je nieuwe accessoires hoeft te kopen. Je kunt je planken bijvoorbeeld decoreren met mooi servies dat anders verscholen staat in je keukenkastjes, of print een foto of quote uit en lijst deze in. Wees creatief!

Meer inspiratie voor je woonkamer

Met al deze artikelen boordevol inspiratie ben je voorlopig wel even zoet.

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
4 tips voor een frisse look in de woonkamer binnen 10 minuten
Sluiten