Jaime Andreas
Jaime Andreas Shopping 9 apr 2020

Pivot, pivot! Hier scoor je de beroemde bank uit Friends

Wij zijn dol op de serie Friends; wie eigenlijk niet? En we kennen allemaal wel de beroemde oranje bank waar onze favoriete vrienden iedere dag op zitten in Central Perk en natuurlijk in het introfilmpje. Die exacte bank is lastig om te vinden, maar wij hebben onze best gedaan om soortgelijke banken te vinden.

De bank uit Friends is fel oranje; een foute retro oranje. Verder heeft de bank een luxueuze comfortabele uitstraling, maar voelt toch ook wel lekker ouderwets door de gezellige franjes aan de onderkant. De banken die wij voor je hebben gevonden zijn iets moderner, maar hebben vaak wel dezelfde soort uitstraling.

Friends’ geïnspireerde banken

bank
Bron: Made.com

Deze bank van MADE is een stuk moderner en vooral een stuk egaler dan de bank uit Friends. Maar de bank heeft wel dezelfde luxueuze en ietwat lompe uitstraling. De bank is lekker groot en kan je met al je eigen vrienden op zitten terwijl je naar Friends kijkt!

bank
Bron: Home24

Deze hoekige bank staat elegant en charmant in je interieur. Net als de bank uit Friends heeft deze bank een patroon in de leuningen. De bank van Home24 is meer roestkleurig en minder oranje, maar wellicht staat dat ook iets minder heftig in je interieur.

bank soortgelijk aan de bank uit friends
Bron: JYSK

Deze fluwelen oranje bank van JYSK is schattig en elegant. Net als de bank van Friends staat deze bank gezellig in je interieur. Het is een rustige bank met niet al te veel poespas, maar wel de oranje kleur die hem interessant maakt.

2-zits bank
Bron: MADE

De 2-zits bank van MADE heeft in de rugleuning bijna hetzelfde soort patroon als de bank uit onze favoriete serie, tof! Hij is een stukje kleiner dus je kunt er met minder mensen opzitten.

bank
Bron: Loods5

Van alle banken vonden we deze bank van Loods5 qua vorm het meest op de bank uit Friends lijken. Het enige probleem? Hij is niet oranje, maar goud. Die foute oranje kleur missen we wel een beetje, maar deze bank heeft wel dezelfde krullende vorm bij de armleuningen en een patroon in de rugleuning.

Meer over banken:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Pivot, pivot! Hier scoor je de beroemde bank uit Friends
Sluiten