Hier shop je de leukste Friends accessoires voor in jouw interieur

We zingen de titelsong het liefste keihard mee. We hebben alle afleveringen inmiddels 3 keer gezien. En nog kunnen we er geen genoeg van krijgen: de populaire sitcom Friends. En daarom willen we maar al te graag wat herkenbare Friends-items aan ons interieur toevoegen. So no one told you life was gonna be this way.. Clap clap clap clap!

Om een beetje Friends in je interieur toe te voegen, hoef je echt de lila verf er niet bij te pakken. Met deze onderstaande items maak jij jouw interieur helemaal Friends-proof.

roomed-friends-accessoires

Het peephole frame van Monica’s appartement


Het paars verven van je gehele interieur gaat misschien wat ver – echt, dat begrijpen we. Maar om toch de stijl van Monica’s appartement toe te voegen aan je interieur, kan je wel voor dit herkenbare peephole frame gaan. Heb je geen peephole in je deur? Je kan een echt kijkgat voor een klein prijsje aanschaffen.

roomed-friends-accessoires

Houten Central Perk bord

Is er een aflevering waar onze favoriete vriendengroep níét in Central Perk te vinden was? Zorg voor je eigen Central Perk met dit handgemaakte houten bord. Leuk voor in de koffiehoek!

roomed-friends-accessoires
roomed-friends-accessoires

Central Perk muursticker

En voor wie nog een stapje verder wilt: je tovert je keuken al helemaal om tot Central Perk met deze fantastische muursticker. De grootste variant is maar liefst 110×42 cm. Groot genoeg om jouw keukenmuur helemaal te bedekken!

roomed-friends-accessoires

He’s her lobster

Liever een subtiele Friends-verwijzing in huis halen? Deze waterverf kreeft zal door alle Friends-fans begrepen worden. Het waterverf design is een speelse toevoeging aan je interieur.

roomed-friends-accessoires

How you doin?

Als je elke dag aan je favoriete serie herinnerd wil worden, dan is deze deurmat een hele goede keuze. We kunnen deze zin niet zeggen zonder dat de stem van Joey in ons hoofd spookt. How YOU doin?

roomed-friends-accessoires

Dé bank in je interieur

Als het je iets te ver gaat om een replica van dé leren bank in je huis te zetten, is deze afbeelding een onwijs leuke toevoeging. Inclusief de populaire tekst I’ll Be There For You.

roomed-friends-accessoires

Unagi

Deze minimalistische tekst is voor de échte die-hard fans. We helpen je een handje op weg: Ross is helemaal weg van de unagi-leer, en probeert dit Rachel en Phoebe bij te brengen. Ondertussen kunnen Rachel en Phoebe alleen aan de sushi variant van het woord denken. Gaat er al een belletje rinkelen? Met deze afbeelding in je interieur vergeet je het in ieder geval nooit meer.

Ook hebben:
Deze Friends-deurmat lieten we al eerder op Roomed zien. Die wil je nú voor je deur hebben liggen!

Reageer op artikel:
Hier shop je de leukste Friends accessoires voor in jouw interieur
Sluiten