Haha – Will Smith geeft een rondleiding door het Fresh Prince of Bel-Air huis en dit wil je zien

Fresh Prince of Bel-Air – dé televisiekomedie waarin Will Smith zijn eerste grote rol speelde is alweer 30 jaar geleden. Het ‘huis’ in Bel-Air is nu, jaren later, te zien op het YouTube-kanaal van Will Smith. De video heeft nu al meer dan vijf miljoen views en dat snappen we maar al te goed.

Het huis is namelijk enorm en alles van de serie komt er in terug. Laten we een kijke nemen in het Fresh Prince of Bel-Air huis

Het Fresh Prince of Bel-Air huis

In het YouTube filmpje geeft Will Smith een rondleiding door het huis. Waarom? Omdat je het Fresh Prince of Bel-Air huis nu kunt boeken op Airbnb (helaas niet beschikbaar voor internationale gasten). Zie hieronder de humoristische rondleiding van Will Smith.

De woning ziet er nog precies zo uit als 30 jaar terug. Behalve het exterieur en het zwembad, valt ook het interieur op. Gedurfde graffiti, elegantie en tijdloze familieportretten zijn onmisbaar in het huis.

Bij binnenkomst is een prachtige kroonluchter te zien. Kort daarna zie je ook de pooltafel en piano staan. Het huis staat vol met vintage meubels in bruin-tinten en is gedecoreerd met verschillende kamerplanten.

Lees ook: Dit zijn de 6 populairste kamerplanten van het moment (welke heb jij al in huis?)

De slaapkamer van de Fresh Prince

Hier draait het allemaal om. Het lijkt net alsof je zó de serie binnenloopt. Je kijkt letterlijk je ogen uit. Het interieur is enorm kleurrijk dankzij de graffiti muur met basketbalbord – wat de elegante slaapkamer ook direct een speelse look geeft.

De kleuren bruin en goud komen veel voor. Er staat een grote wandkast in de kamer met daarin tientallen Air Jordans en petten die Will Smith tijdens de serie heeft gedragen (hoe vet zou het zijn als je die even kon dragen in huis?). De ultieme eyecatcher van de slaapkamer kunnen we natuurlijk niet vergeten: de DJ-booth van de Fresh Prince himself.

Heb je de serie nog nooit gezien? Je kunt ‘m nu bekijken op Netflix.

Meer binnenkijkers op Roomed

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Haha – Will Smith geeft een rondleiding door het Fresh Prince of Bel-Air huis en dit wil je zien
Sluiten