admin
admin Trends 19 apr 2018

Handig! Met dit frame kan je met gemak talloze schilderijen aan de muur hangen

Wil je een statement maken met een groot schilderij aan de muur, maar kan je niet kiezen tussen verschillende schilderijen? Daar is nu dé oplossing voor gevonden. Je zwaait een keer met je hand, en er komt een nieuw kunstwerk in het frame. Ja, echt. De technologie ligt tegenwoordig voor het oprapen. De mannen van WANT praten je bij.

Een schilderij aan de muur staat altijd leuk en zorgt ervoor dat je kamer er meteen interessanter en af uitziet. Welk schilderij je moet ophangen blijft een moeilijke kwestie en maar al te vaak hebben mensen spijt van wat ze uit de galerij hebben meegenomen. Met Meural maakt het niet meer uit dat je voor het verkeerde schilderij bent gegaan. Zwaai gewoon met je hand en er komt een nieuw kunstwerk tevoorschijn in het frame.

Digitaal maar niet van echt te onderscheiden

Meural is een frame met een digitaal canvas, waarop je naar hartelust schilderijen op tevoorschijn kunt toveren. Het canvas zou dusdanig levendig en gedetailleerd zijn, dat je niet eens door zou hebben dat het om een digitaal schilderij gaat totdat er een nieuw kunstwerk verschijnt.

 

Keuze uit 30.000 kunstwerken

Het digitale frame is uitgerust met allerlei sensoren, die ervoor zorgen dat Meural het handigste schilderij is dat je ooit aan je muur hangt. Als je eenmaal een Meural abonnement hebt, kun je naar je favoriete kunstwerk zoeken tussen zo’n 30.000 werken. Je vindt er allerlei bekende schilderijen, veelgeprezen foto’s, conceptuele kunst en interessante animaties. Als je daar niks tussen vindt, kun je ook gewoon je eigen kunstwerk uploaden en er klaar mee zijn.

Zwaaien naar je schilderij

Mocht het toch niet bevallen, kun je met een handgebaar door de verschillende kunstwerken bladeren. Het is een interessante manier om nieuwe kunstwerken te ontdekken en altijd weer iets nieuws aan je muur te hebben hangen. Als je geen zin hebt om te zwaaien, kun je natuurlijk ook altijd de app erbij pakken. Nu heb je niet meer een gigantische villa nodig om al je favoriete kunstwerken op display te hebben.

Kunstwerk ondersteboven

Meural is beschikbaar met een zwart of wit frame voor 692,59 euro bij Firebox. Gelukkig bezorgen ze ook in Nederland, maar er komt dan wel 13,65 euro aan verzendkosten bij. Overigens hoef je je geen zorgen te maken dat je schilderij op de kop of zijkant hangt. Het frame heeft zelf door hoe je het hebt opgehangen en draait je kunstwerken voor je mee.

Dit artikel verscheen eerder op WANT.nl

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Handig! Met dit frame kan je met gemak talloze schilderijen aan de muur hangen
Sluiten