Inspiratieboost: geef je favoriete foto’s een mooi plekje in de slaapkamer

Een persoonlijk interieur is niet compleet zonder je favoriete foto’s aan de muur. Foto’s ophangen is een belangrijk onderdeel bij het inrichten van je huis, vandaar dat wij op zoek gingen naar wat inspiratie!

Je kunt je foto’s natuurlijk in een lijst stoppen en ophangen, maar het is volgens ons leuker om het nét iets creatiever aan te pakken. Scroll snel door en laat je inspireren door de talloze andere opties.

Gebruik string lights als slinger om polaroids aan op te hangen.

Wie denkt dat een kleerhanger alleen maar bestemd is voor kleding heeft het mis. Spijkertje in de muur, hanger met foto op A4-formaat eraan en klaar. Op deze manier wordt een fotolijst wel erg overbodig!

Mix and match! Hang de ene helft van je foto’s aan de muur met prikkers en zet bijvoorbeeld ergens anders wat lijsten in een andere grootte op een plank.

Een gallery wall is natuurlijk prachtig, maar je hebt er niet altijd dure lijsten voor nodig! Koop gekleurd plakband en plak je foto’s of posters gewoon op de muur! Dit geeft een stijlvol nonchalant effect aan je interieur.

Bron: Homesick

Cluster je foto’s op een prikbord of maak je eigen ijzeren rek en hang daar je foto’s aan op! Of bekijk onze DIY waarin we je laten zien hoe je een memo bord maakt! Zo kun je je foto’s ophangen op een persoonlijke en nonchalante manier.