Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Binnenkijken 14 feb 2019

Vergeet fotolijsten, hang je kunst gewoon aan de muur met washi tape

Wil je kunst aan de muur hangen, maar boor je liever geen gaten in de muur om een fotolijst aan op te hangen? Dan hebben we dé oplossing: hang je kunst eens aan de muur met washi tape. Dat staat niet alleen hartstikke stijlvol, maar is ook nog eens heel gemakkelijk.

Dit huis is een echte inspiratiebron op het gebied van washi tape, maar ook de rest van het interieur mag er zeker wezen. Kijk maar eens naar de grote hoeveelheid planten en de prachtige kleur bank. Wij zouden hier wel willen wonen!

washi tape muur
washi tape muur

Hello beautiful! We vinden het een heerlijk idee: kunst aan de muur ophangen met washi tape. Bespaar op dure fotolijsten en ga voor wat creativiteit in huis.

> Lees ook: 7 x zo verwerk je jouw favoriete polaroids in je slaapkamer

We zien twee verschillende stijlen: de twee kleinere afbeeldingen zijn opgehangen met kleine stukjes washi tape. Dit geeft een speels effect, helemaal omdat niet alle stukjes even groot zijn. Bij de grotere afbeelding daarnaast is juist de illusie gecreëerd dat de afbeelding wél in een lijst hangt, maar wij weten wel beter. Heel leuk gedaan! Zo hang je je kunst ineens een stuk goedkoper aan de muur.

washi tape muur
washi tape muur

In de keuken zien we nog meer kunst die met washi tape aan de muur geplakt is. Ook hier lijkt het net alsof de afbeelding van een blad in een mooie lijst zit, maar niets is minder waar. Door de washi tape netjes te bevestigen ziet het er heel goed afgewerkt uit – en dat is natuurlijk precies wat je wil.

washi tape muur

Het kleedje in de keuken past erg leuk in de rest van het huis. Het geometrische patroon past goed bij het strakke karakter van de keuken. En die waxinelichtjes in pot maken het natuurlijk helemaal af.

washi tape muur

En je raadt het vast al: ook in de slaapkamer ontbreekt een kunstwerkje met washi tape niet. De slaapkamer is erg klein, maar er is precies genoeg ruimte voor een bed met een leuke industriële lamp. Door de ruimte wit te houden, lijkt de ruimte optisch iets groter.

Meer doen met washi tape?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

bosthlm

Reageer op artikel:
Vergeet fotolijsten, hang je kunst gewoon aan de muur met washi tape
Sluiten