Boek 27 mei 2013 Florence

Fotograaf Marc Lagrange signeert op 30 mei zijn nieuwe boek Diamonds & Pearls

Zoals jullie weten houden we bij Roomed van mooie koffietafelboeken. Dit kunnen interieurboeken zijn, maar ook boeken van waanzinnige fotografen, merken, mode en kunst. Dergelijke boeken zijn niet alleen te gek om door te bladeren, maar staan ook mooi in je interieur. Aanstaande donderdag 30 mei van 16.00 – 17.00 uur signeert de Belgische fotograaf Marc Lagrange zijn nieuwste boek, Diamonds & Pearls in Mendo in Amsterdam. Het boek bestaat uit een combinatie van zowel enkele van zijn beroemde producties als een aantal recent geschoten series.

roomed-marc-lagrange-diamonds-and-pearls-4

Marc Lagrange staat bekend om zijn (naakt) portretten, waar sensualiteit en intimiteit centraal staan. Hardheid en shockeren passen niet bij Lagrange. Hij focust op dromen en fantasieën waarin er even ontsnapt wordt aan de werkelijkheid en creëert verleidelijke werelden waarin de modellen sensualiteit uitstralen en toch mysterieus blijven. Gecombineerd met zijn oog voor detail en techniek is dit boek een must have voor iedere fotografie liefhebber.

roomed-marc-lagrange-diamonds-and-pearls-5

De signeersessie is ook meteen de kick-off van zijn wereldwijde expositie die in Amsterdam start. Van 1 juni tot en met 4 juli kun je terecht in Gallerie Pien Rademakers in Amsterdam.

roomed-marc-lagrange-diamonds-and-pearls-6
roomed-marc-lagrange-diamonds-and-pearls-3jpg

mendo.nl

Reageer op artikel:
Fotograaf Marc Lagrange signeert op 30 mei zijn nieuwe boek Diamonds & Pearls
Sluiten