De witte stenen trap in dit huis trekt alle aandacht naar zich toe

Een goed focuspunt: soms moet je hem zelf creëren, maar soms is deze ook al gegeven. En dan kun je daar het beste ook maar meteen gebruik van maken door de rest van je interieur er op aan te passen. Deze bewoners laten je zien hoe het moet. De witte stenen trap middenin de ruimte trekt alle aandacht!

We schreven al eerder een handige en uitgebreide guide voor het kiezen én stylen van een goed focuspunt. Gemist? Lees hem hier nog even na.

De woonkamer sluit aan op een schuine wand. Dit kan voor heel wat struggles zorgen, maar de dakkapel biedt de uitkomst. Hij maakt de ruimte lichter en ruimer tegelijk.

Benieuwd naar meer styling mogelijkheden met een dakkapel? Lees hier al onze tips en tricks!

De stenen trap zorgt voor een mooie overgang tussen het woongedeelte en de keuken. De witte muur is goed gestyled, waardoor hij veel gezelliger wordt echt deel uitmaakt van de rest van de woonkamer. De wandkast is minimalistisch ingericht, waardoor hij niet te druk oogt.

In plaats van een minimalistische open kast, kun je hem ook juist op een nonchalante manier iets rommeliger inrichten. Dit zorgt voor meer speelsheid in je interieur. Check hier wat je precies bedoelen!

There’s more…
Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Nooks

Reageer op artikel:
De witte stenen trap in dit huis trekt alle aandacht naar zich toe
Sluiten