Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Shopping 17 jan 2019

Score: vanaf vandaag scoor je álles van de Flying Tiger voor maar €2

Als we je zouden vertellen dat er een winkel zou bestaan waar álles maximaal €2 zou kosten. Daar zou je gelukkig van worden, toch? Dreams do come true, want vanaf vandaag shop je alle items van de Flying Tiger voor slechts €2. Dat wordt rennen naar de dichtstbijzijnde winkel!

Er zijn een paar winkels waar de redactie van Roomed érg gelukkig van wordt. Één van die winkels in de Flying Tiger, onder andere om de acties die de winkel vaak heeft. Zo kon je rond de kerstperiode alle kerst-items voor slechts 1 euro scoren.

Dream Days bij de Flying Tiger

Vanaf vandaag, donderdag 17 januari, worden de Flying Tiger Dream Days gelanceerd. Vier dagen lang verlaagt de Flying Tiger haar prijzen tot maximaal €2 per artikel. En ja, dit geldt voor álle artikelen die in de winkel te vinden zijn, ongeacht de volle prijs. Vier dagen lang kan je dus shoppen wat je hartje begeerd. Spullen die je al een tijdje nodig hebt, dingen waarvan je nog niet wist dat ze bestonden, en spullen die je stiekem helemaal niet nodig hebt (maar die wel leuk zijn!). Of sla alvast een voorraad met kleine cadeautjes in. De Flying Tiger heeft alles.

Oh ja, je hoeft trouwens niet bang te zijn dat je zondag voor een lege winkel staat. Tot en met zondag worden de schappen namelijk gewoon aangevuld, zodat je niet met lege handen naar huis hoeft. Dat noemen we nog eens een goede service!

Ook leuk:

De leukste aanbiedingen voor je interieur uit de Kruidvat folder week 3

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Score: vanaf vandaag scoor je álles van de Flying Tiger voor maar €2
Sluiten