Inspiratieboost: fluwelen eetkamerstoelen voor een koninklijke look

Inspiratieboost: fluwelen eetkamerstoelen voor een koninklijke look

Dat velvet (ook wel velours of fluweel genoemd) voor een luxe en elegante look in je interieur zorgt, hoeven we je niet meer te vertellen. Je kunt deze stof toevoegen door bijvoorbeeld een statement bank in de woonkamer te zetten, door middel van accessoires, maar ook in de eetkamer is fluweel heel stijlvol. Wat dacht je bijvoorbeeld van fluwelen eetkamerstoelen?

Ze geven je eetkamer binnen no-time een luxe boost en ze zitten ook nog eens heerlijk zacht. Scroll snel naar beneden en laat je inspireren!

Bang & Olufsen

Als je in zo’n witte ruimte een stel kleurrijke fluwelen eetkamerstoelen zet, leeft de hele kamer op! Deze lichte eethoek met een ietwat simpele inrichting verandert door de toevoeging van de stoelen in een stijlvolle elegante eetkamer vol sfeer.

Pssst.. Als je Roomed al een tijdje volgt herken je deze stoelen wellicht. Het is één van onze favoriete designstukken: de Gubi Beetle Chair. Stijlvol in zowel de home office als in de woonkamer. En dus ook in de eetkamer!

Flippo Bamberghi
Nuevo Estilo
Behance
Petite Passport

Je kunt met fluwelen eetkamerstoelen makkelijk meer kleur toevoegen aan een neutrale ruimte, maar je kunt bepaalde bestaande kleuren in een ruimte ook juist versterken. De foto hierboven geeft je het perfecte voorbeeld!

Johanna Bradford

Meer inspiratie over luxe eetkamers? Bekijk deze fijne inspiratieboost.