Naomi Pater
Naomi Pater Spots 14 feb 2022

5 x de leukste flexwerkplekken met een fantastisch interieur

Zie je thuis de muren op je afkomen en heb je ook geen zin om iedere dag naar dat muffige kantoor te gaan? Ga dan een dagje werken in één van de hippe co-working spots die Nederland rijk is. Wij verzamelden de mooiste flexwerkplekken waar je even uit die dagelijks sleur getrokken wordt.

Een nieuwe werkplek kan namelijk wonderen doen voor je motivatie én creativiteit.

Hippe flexwerkplekken

Flexwerken, co-working, freelancer
Bron: Tessa Ham voor Workjuice

Nog Een Bakkie?

Een dagje werken combineren met een stranddagje? Dat kan! Op nog geen tien minuutjes lopen vanaf het Scheveninger strand vind je de koffietent Nog Een Bakkie?. De tropische vibes – gestoken in een jaren ’60 jasje – maken de werkplek gezellig en bovendien hartstikke vrolijk.

In de zomer geniet je in de achtertuin van het warme zonnetje met een heerlijke smoothie of een vers gezet bakkie koffie. Als dat geen fijne werkdag is, dan weten we het ook niet meer.

Waar moet ik zijn?  Stevinstraat 109, 2587 EC Den Haag – website

flexwerkplekken, Co-working in Nederland
Bron: Wouter van der Wolk, via Workjuice

Mindspace

Wij zijn direct verliefd op het fantastische interieur van co-workingplek Mindspace. Het concept heeft wereldwijd al, houd je vast: dertig werkplekken. Ideaal dus voor flexwerkers die een leven als digital nomad ambiëren. Ook binnen Nederland zijn er al vier ’boutique’ co-working spots. Drie plekken in Amsterdam en eentje in Utrecht.

Het leven bestaat natuurlijk niet alleen maar uit werken, dus Mindspace organiseert regelmatig leuke activiteit voor members. Denk aan gezellig samen ontbijten, een rustgevende yogales of inspirerende talks.

Waar moet ik zijn? 

Locatie 1 – Nieuwezijds Voorburgwal 162, Amsterdam
Locatie 2 – Herengracht 168, Amsterdam
Locatie 3 – Nieuwezijds Voorburgwal 296-298, Amsterdam
Locatie 4 – Nicolaas Beetsstraat 216-222, Utrecht

Klik hier voor de website.

Bar Botanique

Alleen al bij de naam van dit prachtige huiskamercafé gaat ons interieurhart sneller kloppen. Bar Botanique in Amsterdam is een fijne plek om een aantal uurtjes te flexwerken en anderen te ontmoeten.

Tijdens het werken ben je omringd door planten en de menukaart is ook nog eens hartstikke gezond. Neem een yoghurt met vers fruit en kokos, drink een verse smoothie of bestel zwarte quinoa met pompoen en feta.

Op deze plek zit je niet alléén maar stil, want op vrijdagavond kan je er salsadansen. Heerlijk toch? Even die vastgegroeide kantoorheupjes in de strijd gooien.

Waar moet ik zijn? Eerste Van Swindenstraat 581, 1093 LC Amsterdam – website

Lot En De Walvis

In het Leidsche restaurant Lot En De Walvis hangt een fijne en relaxte werksfeer. De zaak zit op een prachtige locatie met een meer dan fantastisch uitzicht op de haven. Er is genoeg zitplek, dus je hoeft niet bang te zijn dat je met al die spullen moet verkassen. Tussen het werken door geniet je van een gezonde smashed avocado of een verse poké bowl. Jummie!

Waar moet ik zijn? Haven 1, 2312 MG Leiden – website

Bhalu

Bij Bhalu in Nijmegen waan je je in een knusse huiskamer met leuke hoekjes en veel groen. Er is ruimte om te werken, kennis te delen, te lachen en nieuwe mensen te ontmoeten. Ook mentale rust staat bij deze flexwerkplek hoog in het vaandel, want ze verzorgen wekelijkse yogalessen.

“Wij moedigen groei aan door bewuster in het leven te staan en verantwoorde keuzes te maken. Zo kom je meer in balans”, valt er te lezen op de website.

Waar moet ik zijn? Bloemerstraat 95, 6511 EG Nijmegen – website

Met deze 4 trends maak je van jouw thuiskantoor de ideale werkplek

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
5 x de leukste flexwerkplekken met een fantastisch interieur
Sluiten