Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Wooninspiratie 25 jun 2018

Geef je interieur een vrolijke touch met een knalroze flamingo

Hij is al jaren lang mateloos populair: de flamingo. We zien deze trend ook nog wel een tijdje blijven, want zo’n grote roze vriend in je interieur zorgt er voor dat je interieur in één klap opfleurt. Wij brengen een ode aan de flamingo met deze toffe flamingo-interieurtrends.

Een flamingo aan de muur

flamingo interieur
ixxi design
etsy

Met een groot schilderij van een flamingo heb je meteen een echte eyecatcher in huis. Combineer zo’n schilderij met roze accessoires om ‘m helemaal bij je interieur te betrekken. Wil je liever geen groot schilderij in huis hebben hangen? Combineer dan verschillende kleintjes met elkaar.

Flamingo behang

sheerluxe
rhiannonsinteriors
etsy

In de woonkamer is zo’n flamingo printje misschien een beetje te druk, maar in het toilet of de badkamer zien we dit nog best zitten. Fotogeniek is het in ieder geval wél! Ga voor een all pink variant, of kies (ook helemaal hip!) voor een groen botanisch printje waar de flamingo af en toe langs komt vliegen.

interiorator

Flamingo muurstickers

flamingo
etsy
flamingo
artfever
flamingo
etsy

Gaat een volledige flamingo muur je te ver? Dan zijn er gelukkig ook nog muurstickers! Dit is een iets tijdelijkere optie om een kamer (bijvoorbeeld de babykamer, leuk!) een flamingo-tintje te geven.

Een neon flamingo

Als je een flamingo combineert met onze favoriete neon trend krijg je een neon flamingo. Perfect om die olsdkool jaren ’80 look in je interieur te krijgen. Een vereiste is natuurlijk wel dat je voor een knalroze lamp gaat, anders telt het niet!

flamingo neon lamp
etsy
amazon.fr

Ga voor dierenprints in huis

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Geef je interieur een vrolijke touch met een knalroze flamingo
Sluiten