Estelle Beukman
Estelle Beukman Interieur 6 dec 2017

8x een kinderkamer waar je fit van blijft

Kinderen hebben onwijs veel energie. Om deze energie kwijt te raken, willen ze rennen, springen en klimmen. Een glijbaan en schommel is leuk voor in de tuin, maar nog leuker voor in hun eigen kamer. Een fitte kinderkamer is toch helemaal te gek!

Ben jij opzoek naar een kinderkamer om lekker uit te razen? Scroll dan snel verder!

Razoo

Een echte voetbalfan in huis? Dan vindt hij deze kamer vast tof. Een mooie houten voetballer aan de muur, een vloerkleed in de vorm van een bal en niet te vergeten het kleine doeltje links in de hoek. Daarnaast kan de kleine onderdeur zijn energie helemaal kwijt met de touwladder.

Mahno

In deze sfeervolle rmeidenkamer is een roze stoel gebruikt als schommel. Wij vinden dit een originele manier om de kamer op een speelse en fitte wijze te stylen.

Triplexarquitetura

Voor als je veel ruimte heb kun je net als op bovenstaande foto een klimmuur en een soort speelplekje in de kamer creëren. Deze ruimte is niet breed, maar door de lengte past dit prima. Als die kleine in deze fitte kinderkamer al zijn energie niet kwijt kan, dan weten wij het ook niet meer!

Decopeques

Wat wij eerst even kwijt willen is dat de kleuren hier onwijs goed gecombineerd zijn. Het witte plafond staat mooi samen met de blauwe bedstee. Door het touw te plaatsen wordt het een echte fitte kinderkamer.

Home-designing

Van deze kinderkamer is echt werk gemaakt. Het is een totaal speelparadijs. Overal zie je wel iets leuks: trappetjes, een speelnet en om lekker uit te rusten allemaal zitzakken en kussens op de grond. De kids worden vast heel moe!

Behance

Voor de kleine Yuri van Gelder! Een leuk gymnastiek hoekje van hout. Rechts is een groot krijtbord op de muur bevestigd, zodat de tekenkunsten ook niet achterwegen kunnen blijven.

Lindorelli

Als laatst een schattig klein glijbaantje. Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met het fit proof maken van je kinderkamer.

Meer lezen

Nog meer inspiratie voor de kinderkamer? Een stapelbed vinden ze vast cool! Check hier de hoogslapers.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
8x een kinderkamer waar je fit van blijft
Sluiten