Fijn studio appartement met verhoogd bed voor extra opbergruimte

De binnenkijkers in kleine studio’s of tweekamerappartementen zijn bij ons altijd favoriet. Natuurlijk zijn grote villa’s en bijzondere gebouwen prachtig om te zien, maar het zijn de kleine ruimtes waar altijd veel creativiteit bij komt kijken. Dit studio appartement is daar hét voorbeeld van. Door een slimme indeling en een verhoogd bed wordt er genoeg opbergruimte gecreëerd. En het interieur zelf is ook niet mis!

Ga je zelf ook verhuizen naar een studio of compact appartement? Roomed’s Esmé, zelf ook eigenaar van een piepklein studiootje in Amsterdam, geeft handige tips!

Gelukkig heeft deze studio – in verhouding – een vrij grote keuken, zodat ook daar genoeg opbergruimte is en zelfs genoeg plek voor een eettafel. Dat scheelt in de woon- en slaapkamer weer een heleboel ruimte! Door de vierkante tegels krijgt de keuken een industriële touch zonder dat het de Scandinavische look overstemt.

>> Zo creëer je de perfecte industriële keuken

>> Inspiratieboost: een moderne look in een witte gang

De nonchalante Scandinavische stijl wordt in de woonkamer gecombineerd met een aantal klassieke meubels: een ouderwetse canapé en een vintage houten linnenkast. Zulke unieke meubels geven het interieur veel persoonlijkheid. Om dat nog extra te versterken hangt er boven de bank een fijne gallery wall met mooie prints.

Door het bed te verhogen wordt er een heleboel extra opbergruimte gecreëerd. Zo’n verhoogd bed kun je super simpel en makkelijk zelf maken! In dit artikel hebben we alle slimme IKEA hacks voor jou op een rijtje gezet.

Ondanks de kleine oppervlakte, wist de bewoner evengoed nog een fijne werkplek te creëren. Het smalle tafelblad staat aan het hoofdeinde van het bed en de mooiste kledingstukken, die niet meer in de kast pasten, hangen stijlvol aan een kledingrek. Door een smalle plank tegen het bed te timmeren wordt het bed op een subtiele manier gescheiden van de zithoek en de home office.

Zo zie je maar weer, wanneer je maar een klein huisje hebt, moet je slim omgaan met de ruimte! Dat kan met zo’n verhoogd bed, maar eigenlijk is de gehele indeling belangrijk. Bekijk voor meer inspiratie dit artikel: De sleutel tot compact en toch ruimtelijk wonen is indeling

www.stadshem.se

Vier gratis printables voor in je interieur?

Meld je aan voor de mailing en ontvang ze direct in je inbox!

Reageer op artikel:
Fijn studio appartement met verhoogd bed voor extra opbergruimte
Sluiten