Fijn strandhuis aan de kust van Australië

Een prachtig strandhuis, een nog mooier interieur en (voor Australische begrippen) dichtbij de grote stad Sydney. Wat wil je nog meer? Dat het interieur er zo uitziet is niet gek. De eigenaresse, Zoe Dent, kan op haar werk bij The Wedding Nest genoeg inspiratie op doen. Al die inspiratie resulteert in een fijn strandhuis met veel lichte tinten, een rustige uitstraling en een paar bohemian elementen.

Zoe is opgegroeid met veel natuur. Haar vader was een landschapsarchitect. Toen Zoe en haar man op zoek gingen naar een nieuw huis vonden ze het belangrijk om te verhuizen naar een plek met veel natuur. In het plaatsje Avalon kwamen ze hun droomhuis tegen met een grote tuin en het strand praktisch voor de deur. Met veel planten en bloemen probeerden ze de natuur ook binnenshuis te halen.

Strandhuis Australie Roomed
Strandhuis Australie Roomed

In dit strandhuis komt de bohemian look goed tot haar recht. Om jouw huis ook helemaal in zomerse sferen te brengen, maakten we een fijne Shop the look. Bekijk ‘m hier!
>> Shop the look: bohemian woonkamer

Strandhuis Australie Roomed

Wat ons meteen opvalt zijn de kozijnen! Het huis is verder geheel wit gelaten, maar de kozijnen hebben een prachtige diepblauwe kleur die ons doet verlangen naar zon, zee en strand.
>> Inspiratie boost: gekleurde kozijnen en deurposten

Strandhuis Australie Roomed

De witte muren en vloer en de blauwe kozijnen worden gecombineerd met accessoires in vooral natuurlijk bruintinten. De rieten lampenkappen, de schelpen aan de muur en de bruine poef en stoelen geven het geheel meer diepte.

myscandinavianhome.blogspot.nl

Reageer op artikel:
Fijn strandhuis aan de kust van Australië
Sluiten