Jaime Andreas
Jaime Andreas Lifestyle 10 mrt 2020

Fietsliefhebber? Met deze tool hang je je fiets stijlvol in je interieur

Fietsliefhebbers opgelet! Want wij hebben een toffe manier gevonden om je fiets in je interieur op te hangen. Dit fietsophangsysteem is onwijs stijlvol, maar ook nog eens functioneel. Het beste van twee werelden.

Dit is perfect wanneer je je fiets lekker wil laten shinen in huis, maar ook geschikt voor mensen zonder berging of met weinig ruimte. Zeker in grote drukke steden als Amsterdam en Utrecht waar de huizen klein zijn en waar je wellicht bang bent dat je mooie fiets gestolen wordt, is dit een goede oplossing.

Stijlvol je fiets ophangen

Het GENUS-fietsophangsysteem van Vadolibero is een vette oplossing voor het ophangen van je fiets. Het is dé manier om je mooie fiets aan vrienden en familie te showen, zonder dat je fiets in de weg staat.

Maar niet alleen dat; het is ook gewoon erg handig. Je kunt je fiets ophangen aan een verstelbare haak en alle andere fietsbenodigdheden kun je erbij hangen. Er zijn speciale haken voor allerlei accessoires zoals helmen, tassen, kleding en zelfs speciaal voor fietsschoenen.

Het GENUS-ophangsysteem van Vadolibero kun je vinden op hun website vanaf €590,-.

fietsophangsysteem
Bron: Vadolibero

Andere oplossingen

Maar wij snappen ook wel dat de handige GENUS misschien niet de meest goedkope optie is om je fiets in je interieur op te hangen. Zeker niet wanneer je liever je geld uitgeeft aan een stijlvolle fancy fiets.

Er zijn ook zeker andere stijlvolle systemen om je fiets mee op te hangen. Deze zijn wellicht wat minder uitgebreid als de GENUS, maar nog steeds fijn om te gebruiken.

MADE.com heeft een ophangsysteem dat in een paar toffe kleuren komt zoals brons met donkergrijs en het ziet er erg stijlvol uit! Ga je toch liever voor iets functioneler? Mantel.com heeft een paar simpelere ophangsystemen. Die zijn niet zo spannend qua design, maar nog steeds handig.

Inspiratie voor kunst in huis:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Fietsliefhebber? Met deze tool hang je je fiets stijlvol in je interieur
Sluiten