Geen berging? Zet je fiets in je interieur als pronkstuk

Een fiets in je interieur staat zo gek nog niet. Sterker nog; in dit interieur hangt de tweewieler als pronkstuk aan de muur.

Heb jij zelf ook een beauty die stof loopt te happen in de berging? Lees hier hoe je zelf een stylish fietsenrek voor aan de muur maakt.

Je eigen mini fietsenstalling in huis – het heeft wel wat, toch? Gebruik je je fiets nog vaker? Dan is het natuurlijk handiger om ‘m laag te hangen, zoals hier. Vooral een sportief exemplaar staat stoer als eyecather in je interieur.

Maar dat is niet het enige inspiratiepuntje dat uit dit interieur te halen valt. Het bed is namelijk – in tegenstelling tot de fiets – stijlvol weggewerkt.

Een bedstee is een slimme manier om je bed te verbloemen als je klein woont of een studio hebt. Meer tips? In dit artikel zetten we nog drie andere alternatieven op een rij voor je.

Met een boekenkast kun je een speels kleuraccent toevoegen. Je hoeft alle boeken niet per se recht naast elkaar te zetten, juist door af te wisselen tussen staand en liggend creëer je een nonchalant effect. Liever wat minder kleur? Draai dan de kaft naar de muur.

Ziet die er van jou niet (meer) zo geordend uit? No worries! Zo restyle je je boekenkast binnen één uur.


Kijk verder

Klik op de afbeelding om deze te vergroten

Nooks

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Geen berging? Zet je fiets in je interieur als pronkstuk
Sluiten