Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Shopping 7 jul 2018

Oh la la! De Aldi verkoopt een festival pop-uptent met pizzaprint!

Pizza-lovers opgelet! We zijn altijd al van de Aldi gewend dat er leuke aanbiedingen en toffe items in de schappen liggen, maar nu schiet de Aldi écht midden in de roos. Vanaf dinsdag 10 juli is er namelijk een festival pop-uptent in de aanbieding met PIZZA PRINT. En ja, dat moest in hoofdletters. Want zo zit je er, ook tijdens een festival, namelijk rete stijlvol bij.

Naar welk festival je ook gaat, met deze pizza tent weet je dat je je tentje sowieso terug vindt. Geen gestuntel meer voor de tent, want was deze groene tent nou van jou, of van je buurman? Deze pizza print valt lekker op. Het enige nadeel: je krijgt er alleen al honger van zodra je ‘m ziet.

festival tent aldi
festival tent aldi
festival tent aldi

Wij spotten pizza salami, pizza funghi, iets met paprika’s… Mjammie!

Binnen 3 seconden opgezet

De tent is bedoeld voor 1 persoon, maar met een beetje passen en meten kan je er ook met z’n tweetjes in slapen. De afmetingen van de tent zijn 225 x 130 cm. Het is een pop-up tent, wat betekent dat je ‘m in de lucht gooit en hij daarna meteen zijn vorm heeft. Super handig!

festival tent aldi
festival tent aldi
festival tent aldi

Niet zo’n fan van pizza? Dan heeft de Aldi ook nog een legerprint of panterprint voor je in de aanbieding. Die printjes gaat nooit out of style, dus daar zit je sowieso goed mee. De festival pop-uptenten zijn te koop voor €29,99. Meer informatie vind je op de Aldi website.

Zo voeg je pizza toe aan je interieur:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Oh la la! De Aldi verkoopt een festival pop-uptent met pizzaprint!
Sluiten