Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Kantoor 24 dec 2020

Hallo home office: deze thuiswerk-collectie van ferm LIVING wil je zien

Het afgelopen jaar hebben we op de Roomed-redactie een zwak voor een mooi thuiskantoor gekregen. Niet alleen omdat we zelf voornamelijk vanuit huis aan het werk zijn, maar ook omdat we denken dat daar de toekomst ligt. Mocht je nog op zoek zijn naar home office-inspiratie, dan is deze nieuwe collectie van ferm LIVING een must see.

Het gebeurt namelijk niet zo vaak dat we zúlke prachtige thuiskantoor-items voorbij zien komen, die ook nog eens hartstikke functioneel zijn.

ferm living thuiswerken bureau
Bron: ferm LIVING
ferm living thuiswerken bureau
Bron: ferm LIVING

Heb je niet veel ruimte in huis voor een home office? Geen probleem, zoals je op de foto hierboven ziet heb je ook echt geen zeeën van ruimte nodig om een kleine werkplek voor jezelf te creëren. Een vierkante meter kan al genoeg zijn om de Sector Desk van ferm LIVING aan de muur te hangen.

Als je dan ook nog eens gaat voor een simpel krukje onder je bureau, dan neemt jouw nieuwe werkplek echt heel weinig ruimte in. Maar let op: als je van plan bent om uren achter elkaar op die plek te zitten, raden we wel aan om voor een echte bureaustoel te gaan.

> Het onverwachte negatieve gevolg van al dat thuiswerken (en hoe je het oplost)

ferm living thuiswerken
Bron: ferm LIVING

Toolbox

We sluiten het artikel af met een fijne accessoire. Deze Grib Toolbox is gemaakt van gepoedercoat metaal waardoor hij een stoere, matte afwerking heeft. In de toolbox kan je enorm veel kwijt: gebruik ‘m als opbergplek voor je side hustle, zet ‘m in de keuken neer voor je kruiden of vul ‘m met pennen, potloden en alles wat je nodig hebt om te werken.

Mocht je zwart nou een te donkere kleur vinden, dan wordt ‘ie ook nog verkocht in het olijfgroen, lichtgrijs en cashmere. Allemaal minstens net zo mooi.

Meer tips voor je home office

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Hallo home office: deze thuiswerk-collectie van ferm LIVING wil je zien
Sluiten