Estelle Beukman
Estelle Beukman Uncategorized 21 nov 2017

Felgekleurde eetkamerstoelen zijn een must voor je interieur

Wat eetkamerstoelen betreft zouden de meeste van ons voor save gaan: een neutrale kleur die overal bij past. Ooit weleens aan felgekleurde eetkamerstoelen gedacht?

Zo worden de eetkamerstoelen dé blikvanger van je interieur en je wordt er ook nog eens vrolijk van. Wedden dat ook jij na het zien van deze kleurrijke stoelen out of the box gaat denken?

Insideout

Deze gele stoelen vallen absoluut op in het neutrale interieur. Door de donkere vloer wordt je oog automatisch naar de felgele kleur getrokken. Wij vinden deze kleur voor je eetkamerstoelen érg tof!

Lindmanphotography

Deze lange eettafel is perfect voor een huis vol mensen. Iedereen kan gemakkelijk via de krukjes aanschuiven. En dan die neon-kleur… De felgekleurde eetkamerstoelen staan onwijs gaaf bij dit grijze basic interieur. Kinderen vinden deze eetkamer vast ook helemaal te gek!

Femina

Paars is nou niet echt een kleur die wij snel zouden kiezen voor in ons interieur, maar in deze ruimte heeft het goed uitgepakt. Het past mooi bij de houten tafel en door de witte basis springt de paarse kleur er echt uit.

Decohunter

Bij de kleur oranje wordt vaak gedacht aan Koningsdag en voetbal, niet waar? Maar deze kleur past ook prima in je interieur. Oranje is van oorsprong een aardetint en zorgt voor warmte in huis. In het voorbeeld hierboven is de felle kleur goed gecombineerd met de rest van het interieur, wat voor een mooie eenheid zorgt. Zie je dat schilderij aan de muur? Een prachtige match met de eetkamerstoelen!

Fantasicfrank

Groen is bijna niet meer weg te denken uit ons interieur. Het is prachtig voor op de muur, een goede optie voor meubels en ook groene accessoires zijn erg stijlvol. Daarnaast is de kleur natuurlijk niet te missen door het gebruik van planten en bloemen! Groen oogt verfrissend en koel. Daarom is het mooi om de kleur te combineren met bijvoorbeeld hout, zoals je kunt zien op bovenstaande foto.

Flickr

Meestal zie je de kleur blauw terugkomen in de badkamer. Het is namelijk een hele frisse kleur. Maar heb je ooit overwogen deze kleur toe te passen in je eetkamer of woonkamer? Na het zien van deze felgekleurde eetkamerstoelen wel! Blauw is goed te combineren met basic tinten zoals wit, grijs en zwart en dit zorgt voor een tijdloos eindresultaat.

Findloka

De tijden waarin de kleur roze gezien werd als een zoetsappige meisjes kleur zijn allang verleden tijd! Roze zien we namelijk steeds vaker terugkomen in huis. Combineer de kleuren roze en zwart met elkaar en je interieur krijgt een stoere twist.

Meer inspiratie

Ben je gek op felle kleuren, en wil je deze combineren in een donkere ruimte? Check dit dan even voor tips!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Felgekleurde eetkamerstoelen zijn een must voor je interieur
Sluiten