Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Decoratie 9 mei 2020

Haha – met deze vaas voeg je een beetje humor aan jouw interieur toe

Toe aan een statement in huis, en houd je wel van een geintje? Dan hebben we de perfecte vaas voor je gevonden: de FCKVASE. En ja, de vaas ziet er net zo brutaal uit als dat ‘ie klinkt.

Wanneer je de vaas zonder bloemen in je interieur neerzet, is het een empowering vuist. Maar niets is wat het in eerste instantie lijkt. Stiekem kan je deze rebelse vaas gewoon z’n middelvinger laten opsteken.

De opgestoken middelvinger van de vuist is weggelaten, en in plaats daarvoor is een gat gemaakt waar je een boeket of slechts een enkele bloem in kunt zetten. Om de middelvinger te kunnen zien heb je dus wat creativiteit nodig – maar niet alles hoeft altijd super duidelijk te zijn. Je verbeelding laten spreken, daar houden we wel van.

Lees ook: We vinden de losse, creatieve vibe in dit huis heerlijk om naar te kijken

FCKVASE van Werkwaardig

De vaas is gemaakt door het Amsterdam-based merk Werkwaardig, die je misschien nog wel kun kennen van deze bijzettafel in de vorm van een big.

leuke vaas FCKVASE
Bron: Werkwaardig

De boodschap van de vaas is niet om je gasten brutaal welkom te heten in huis. Integendeel zelfs: Werkwaardig zegt dat de vaas de boodschap “WE FCKING LOVE YOU” moet uitstralen. Als je niet van de daken wilt schreeuwen dat je van je geliefde houdt, maar toch een lieflijk gebaar wil geven, dan komt daar de FCKVASE dus om de hoek kijken.

De vaas is verkrijgbaar in het wit en hoogglans zwart, en je haalt ‘m in huis voor €59. Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan vooral even de website van Werkwaardig en bestel je eigen FCKVASE. Wij zouden ‘t wel weten.

leuke vaas FCKVASE
Bron: Werkwaardig

Meer toffe dingen voor in huis

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Haha – met deze vaas voeg je een beetje humor aan jouw interieur toe
Sluiten