Inspiratieboost: een elegante fauteuil als pronkstuk in de woonkamer

Inspiratieboost: een elegante fauteuil als pronkstuk in de woonkamer

Natuurlijk, er kan niets op tegen dat warme gevoel wanneer je tegen je partner, je hond, je kat of een zee aan kussens kruipt op de bank. Maar toch is een mooie fauteuil onmisbaar in de woonkamer en kan het zomaar hét pronkstuk van de ruimte zijn. Wij laten je zien waarom je een éénzits zeker niet links moet laten liggen.

En als we nu toch bezig zijn met onze ode aan de fauteuil. Hier shop je onze favoriete exemplaren!

Coco lapine
Design studio

Met leer en staal geef je je woonkamer een stoere look en het kan elke stijl net weer wat meer power geven. Dit effect kun je weer verzachten door een kussen op de stoel te leggen, voor een lieflijk element.

Bureau binnenshuis
Est Living

Rotan en andere natuurlijke materialen passen goed bij een bohemian interieur of bij de Scandinavische stijl. Het voegt warmte en rust toe.

>> inspiratieboost: rotan en riet in de eetkamer

Arts and Classy
Designed by Elroy

Als je voor een fauteuil gaat, betekent dat natuurlijk niet dat je hoeft in te leveren op comfort. En dan hoef je ook niet per se meteen aan een grote ouderwetse stoel waar je zo in wegzakt. Want wat dacht je van een heerlijk lounge exemplaar als deze? Dankzij het fluweel oogt deze stoel luxueus en wordt het vast nog vechten thuis wie er vanavond op mag zitten.

Hello Lidy

Roomed’s favorieten