Merve Ozturk
Merve Ozturk Meubels & accessoires 28 okt 2020

Let’s go colorblocking: met de nieuwe Fatboys maak je een statement in huis

Fatboy staat bekend om zijn iconische zitzakken (die handmatig worden gevuld met wel 3.542.897 bolletjes, zodat de zitzak de contouren van je lichaam kan volgen). Het merk is samengekomen met Nederlands ontwerper Carole Baijings en heeft onlangs een enorm stijlvolle collectie uitgebracht.

Juist nu we veel thuis zitten en comfortabel willen zijn, worden de multifunctionele zitzakken gelanceerd. De collectie ‘A Pop of Colour‘ zit vol prachtige kleuren en speciale patronen. De zitzakken zijn niet alleen perfect om in te luieren, ze zijn ook nog eens kwalitatief, duurzaam en maken een statement in huis.

Fatboy X Carole Baijings: A Pop of Colour

Fatboy zitzak
Bron: Fatboy

A Pop of Colour

Voor deze collectie is er gewerkt aan de kleinere versie van de Original bean bag: de Original Slim. Er zijn speciaal ontworpen patronen en zelf gemixte kleuren gebruikt. Uiteindelijk zijn er drie nieuwe patronen en zes kleurencombinaties gebruikt voor de Original Slim.

In de livestream lancering tijdens de Dutch Design Week 2020 vertelt Carole Baijings dat ze gek is op het materiaal canvas en dat dus ook graag wilde gebruiken voor de Original Slim. Het is namelijk minimaal, comfortabel én ‘t voelt lekker aan.

De Original bean bag is gemaakt van sterke nylon en is 180×140 cm. De Original Slim is gemaakt van canvas en is 155×120 cm, net een klein zusje dus. De zitzak is minimalistisch, maar toch opvallend, biedt comfort, vrijheid én gaat een leven lang mee. Je kan erin zitten, liggen, loungen en zelf bepalen waar je ‘m plaatst.

De varianten

De Original Slim van Fatboy is verkrijgbaar in zes kleurcombinaties: Poppy, Matcha, Frost, Blossom, Hazel en Ground. Zie hieronder alle zitzakken van de A Pop of Colour collectie in samenwerking met Carole Baijings:

Poppy

Poppy zitzak
Bron: Fatboy

Matcha

Matcha zitzak
Bron: Fatboy

Frost

Frost zitzak
Bron: Fatboy

Blossom

Fatboy Blossom zitzak
Bron: Fatboy

Hazel

Hazel zitzak
Bron: Fatboy

Ground

Ground zitzak
Bron: Fatboy

Alle zitzakken van de A Pop of Colour collectie zijn te verkrijgbaar voor €259 per stuk. Neem voor meer (product)informatie een kijkje op de website van Fatboy.

Andere manieren om een kleurstatement te maken in je interieur

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Let’s go colorblocking: met de nieuwe Fatboys maak je een statement in huis
Sluiten