Modern én antiek? In deze familievilla staat het prachtig

Deze gerenoveerde twintig eeuwse familievilla beschikt over zeven kamers. Ja hij is super groot! Van buiten en van binnen ziet deze villa er fantastisch uit. Je ziet moderne elementen terugkomen, maar ook antieke elementen. Hierdoor vormen de elementen die vroeger het huis sierden nog steeds de boventoon.

Zou jij beste een wijnkelder willen hebben, of misschien wel een ondergrondse spa? In deze villa kan dat! Er zit namelijk een mega grote kelder onder het huis.

De witte buitenkant van de villa oogt fris. Het geef een beetje dromerig effect aan de hele setting van het huis, vind je niet? De groene details gaan goed samen met het wit. En moet je die veranda eens zien, prachtig contrast!

De ruimte in deze villa is opgedeeld in verschillende kamers. Sommige mensen vinden dit misschien zonde, maar het zorgt er wel voor dat je veel meer met de verschillende ruimtes kunt doen. Zoals je ziet is er weer gebruik gemaakt van veel wit. Deze witte basis wordt goed gecombineerd met warme elementen, zoals de houten vloer en de open haard. Maar ook fris blauw is toegevoegd aan het geheel.

Deze grijze, ietwat eenvoudige keuken wordt gesierd door mooie gouden details. De keuken is simpel, maar door deze toegevoegde elementen krijgt het een elegante uitstraling.

De vloer loopt door in alle kamers. De kamers hebben geen deuren, maar zijn open. Op deze manier wordt het hele huis eigenlijk één geheel en kun je – soms best handig – via de woonkamer nog wel gewoon communiceren met een persoon in een andere kamer. De zwarte lamp met de glazen bollen vinden wij heel gaaf.

Ook in de badkamer van deze familievilla zie je gouden elementen terugkomen.

Deze kamer is zeer authentiek ingericht en dient als een home office. Je ziet vooral de kleur bruin naar voren komen. En het antieke kastje, tof hè? In deze ruimte is de oorspronkelijke stijl goed bewaard gebleven!

De slaapkamer is erg ruim. Door de ramen komt er veel licht binnen, wat natuurlijk heerlijk is. Daarnaast heeft deze ruimte een tegelkachel die het nog gewoon doet!

Meer zien

Deze familievilla heeft nog meer oude antieke details, zoals de trap. Bewonder hem in de onderstaande gallery.

Bron: Ahre.se

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Modern én antiek? In deze familievilla staat het prachtig
Sluiten