Een stijlvolle familiekeuken met een fris tintje groen

Een stijlvolle familiekeuken met een fris tintje groen

Het is een must in de familiekeuken: een grote eettafel. Als jouw aantal gasten weleens varieert, kun je natuurlijk ook kiezen voor een uit- en inklapbare tafel. Zo creëer je binnen no-time meer (of minder) plek. En dat dit heel stijlvol uit kan pakken, maakt dit fijne optrekje duidelijk.

Fan van een vleugje groen in het interieur? Dan kun je ook de rest van deze binnenkijker zeker waarderen!

>> Inspiratieboost: een vleugje groen in de keuken

Als je aan het kokkerellen bent, kan het nogal ongezellig zijn als je ver van je gasten vandaan bent. Met een open keuken voorkom je dit en kunnen de aroma’s de neuzen van je tafelgezelschap prikkelen. Let wel: kleine keukenrampen kun je op deze manier iets minder gemakkelijk verborgen houden.

Met kunst aan de muur kun je je eigen persoonlijke draai aan een interieur geven. Van je favoriete foto van jullie laatste vakantiebestemming tot een print van een lokale artiest. Hoe je meerdere lijsten en prints met elkaar combineert? Dat lees je hier.

Ontdek meer
Psst.. naast deze fijne keuken, is ook de rest van het interieur vast een inspiratiebron voor je. Het botanische behang in de slaapkamer is wat ons betreft een hit. Of wat dacht je van het guitige biggetje in de hoek?

Entrance