Familiehuis met rustiek interieur en knusse veranda

In dit artikel lieten we je al zien hoe je een fijn, rustiek interieur kunt creëren, zonder dat het oubollig of saai wordt. Dit doe je onder andere door verschillende houtsoorten met elkaar te combineren en zachte, natuurlijke materialen toe te voegen. Daarnaast doe je er goed aan om dit alles te mixen met verschillende stijlen, zoals vintage en industrieel. Dit fantastische familiehuis in Earlton, New York, is hét perfecte voorbeeld van een rustiek interieur done right.

Het interieur van het huis is ontworpen door designstudio Jersey Ice Cream & Co.

In de landelijke keuken tellen we wel acht verschillende houtsoorten. Toch passen alle elementen perfect bij elkaar. Slim: bij het fornuis is er een stylish koperen plaat tegen het hout geschroefd. Dit ziet er niet alleen te gek uit, maar zorgt er ook voor dat de houten planken niet vet worden.

>> Inspiratieboost: de mooiste achterwanden voor je keuken

De zithoek heeft een lodge-achtige uitstraling. De Chesterfield bank geeft de ruimte een stoere look en vormt een mooi contrast met de zachte stoffen van de kussens en stoelen.

Opvallend is ook de donkere, houten lambrisering bij de muren met beton look. Wil je zelf ook zo’n stoere muur creëren? Behang de muren dan met een beton look behangetje of ga zelf aan de slag met betonverf. Als je deze verf aanbrengt met een grote, grove spons krijg je een rauwe look.

Misschien wel het mooiste van dit hele huis: de veranda. Zowel de vloer als de muren en het plafond zijn geschilderd in één van onze favoriete kleuren: teal. Volgens ons is dit dé perfecte kleur voor een buitenruimte als deze. De kleur is namelijk zowel zomers als winters, vooral wanneer je het combineert met de juiste accessoires. Zit jij ook het liefs het hele jaar door buiten op de veranda? Bekijk dan even deze inspiratieboost voor de mooiste voorbeelden.

Het huis is behoorlijk neutraal qua kleur. We zien vooral veel beige- en bruintinten. Om het huis extra kleur te geven is er gekozen voor verschillende soorten behang met kleurige patronen in de slaapkamers en in de hal.

>> 7x botanische prints in huis

Bekijk ook: Een vleugje vintage in de badkamer

www.jerseyicecreamco.com

Reageer op artikel:
Familiehuis met rustiek interieur en knusse veranda
Sluiten