Familiehuis in Brisbane met prachtige groene tuinkamer

De bewoners van dit familiehuis vonden een aantal dingen heel belangrijk in de zoektocht naar het perfecte huis. Ze wilden veel natuurlijk licht in huis, een bescheiden voetprint achterlaten en een duidelijke verbinding met de tuin. Dat laatste is goed gelukt door de keuken uit te bouwen met een prachtige tuinkamer vol groen. Die kamer is trouwens zo tof dat de ruimte ook prima als relax- of eetkamer gebruikt kan worden. We like!

Het familiehuis staat in Brisbane en heeft een heerlijke rustgevende sfeer door de minimalistische basis. Wij hebben onze favoriete ruimte trouwens al uitgekozen..

Het interieur is basic, maar wel lekker levendig door het groen en de printjes op kussens, kunst en het vloerkleed. Ook het wit geverfde hout helpt daaraan mee. Kan jouw interieur ook wel een levendige boost gebruiken? Je leest hier onze tips.

Net als de rest van het interieur heeft ook de keuken een fijne basic look. Het marmer van het keukenblad contrasteert mooi met de zwarte keukenkastjes. Hoewel zo’n donkere kleur misschien ietwat gedurfd is, past het hier juist heel mooi in de lichte ruimte. Durf jij het aan om je kastjes een andere kleur te geven? Volg dit stappenplan voor het schilderen van je keuken. Zo weet je zeker dat er niets fout kan gaan.

Op verschillende plekken in huis zijn fijne hoekjes gemaakt om te relaxen. Zo grenst er aan de master bedroom een fijne home library. De boeken zijn verstopt in een lage inbouwkast met open planken, waardoor het smalle kamertje niet te vol voelt. De hoge ramen met uitzicht op groen maken het witte kamertje super rustgevend. We zien onszelf wel zitten in die Eames schommelstoel! Zelf zo’n relaxte thuisbibliotheek maken? We geven je zes tips.

Het pareltjes van het huis is toch wel de tuinkamer. Denk jij bij het zien van die verzameling planten nu al dat deze nooit in leven zouden blijven in jouw huis? We helpen jou bij het verzorgen van je planten met deze zeven tips.

thedesignfiles.net

Reageer op artikel:
Familiehuis in Brisbane met prachtige groene tuinkamer
Sluiten