Extreme kunst in huis: dit appartement is hét voorbeeld

Extreme kunst in huis, je moet het maar durven! Gelukkig zijn er genoeg mensen die juist wél kiezen voor unieke stukken. Zo ook de eigenaren van dit stijlvolle appartement in Parijs. Het interieur ziet er top uit, maar onze aandacht gaat toch steeds naar het object dat in het midden van de woonkamer staat. Kun jij direct raden wat het is?

CUT Architectures werd door de eigenaren gevraagd om van de Parijse duplexwoning een appartement te maken met een grote keuken en een aparte studeerkamer.

Wij konden niet direct achterhalen wat dit harige object nou precies is, maar ondertussen zijn we erachter. Het is een kast! Achter het gordijn van vuurbestendige raffia schuilt namelijk een plankenkast. Meer informatie over dit design van de Campana Brothers vind je hier.

De studeerkamer staat op een laag ‘podium’, gemaakt van walnoothout. De kamer wordt gescheiden door middel van een halfronde glazen wand. Daarnaast kan de kamer ook worden afgesloten met gordijnen, zodat het wanneer nodig ook als gastenverblijf gebruikt kan worden.

Omdat het object al genoeg aandacht opeist, zijn de muren vrij leeg gehouden. De grote keuken is opengebroken, waarna de muren niet zijn afgewerkt. Dit zorgt voor een industriële look. Een mooi contrast met de verder perfect afgewerkte muren en plafonds.

Op het tussenstuk is een aparte zitplek gemaakt voor de kinderen om te gamen. In de muur is ruimte voor de grote thuis bibliotheek.

Bekijk ook: 6x inspiratie en tips voor je eigen huisbibliotheek

De muren van de grote kinderkamer zijn geschilderd met krijtbordverf. Wil je zelf ook met deze verf aan de slag? Wij zetten zeven leuke manieren op een rijtje.

De masterbedroom is een slaapkamer en badkamer in één. Het heerlijke grote bad zit verstopt achter een moderne kastenwand. Ben je zelf ook aan het verbouwen en twijfel je nog over zo’n combi slaap- en badkamer? Wij weten zeker dat dit artikel je zal overhalen om het tóch te doen!

Benieuwd naar meer huizen gevuld met bijzondere kunst? Check dan ook even deze artikelen:

www.homedsgn.com

Vier gratis printables voor in je interieur?

Meld je aan voor de mailing en ontvang ze direct in je inbox!

Reageer op artikel:
Extreme kunst in huis: dit appartement is hét voorbeeld
Sluiten