Interieur crush: dit ‘extinct animals’ behang willen we nu aan onze muur hebben

Soms komen we een item of behangetje tegen dat we zó mooi vinden, dat we het maar al te graag met jullie willen delen. Zo ook het behang van de eerste samenwerking tussen Moooi en Arte Wallcovering. Met de nieuwe ‘Extinct Animals’ collectie brengt Moooi uitgestorven dieren én fantasiedieren tot leven.

Ik zag dit printje voor het eerst in Milaan op de Salone del Mobile, en ik was meteen halsoverkop verliefd. Je mag het liefde op het eerste gezicht noemen, want sinds dien denk ik nergens anders meer aan. In mijn hoofd heb ik het behangetje al aan de muur hangen. Ik weet ook al precies met welke meubels en lampen ik ‘m wil combineren.

roomed-moooi-behang
roomed-moooi-behang
roomed-moooi-behang

Het behang is dus een samenwerking tussen Moooi, mede opgericht door Marcel Wanders, en Arte Wallcovering. Arte Wallcovering kennen we van hun sophisticated en stijlvolle behang. Dit is de eerste keer dat deze twee merken samenwerken, en we kunnen alvast verklappen dat we het een hele inspirerende samenwerking vinden.

roomed-moooi-behang
roomed-moooi-behang

De verschillende prints van het behang zijn ontzettend bijzonder. Het behang is niet plat, maar heeft echt textuur. Je kunt het voelen. Daarnaast is elk behang van de nieuwe ‘Extinct Animals’ serie gebaseerd op 10 oude schetsen van wereldreizigers. Op deze schetsen zijn uitgestorven en fantasiedieren te zijn. Het behang is hier zowel qua kleur als qua vorm en textuur op gebaseerd. Wauw!

roomed-moooi-behang
roomed-moooi-behang

Dit behangetje is zó zacht. Je zou er bijna tegenaan kunnen slapen. Het lijken net zachte kussentjes. Wedden dat je er niet vanaf kunt blijven als dit aan de muur hangt?

Helaas moeten we nog wel even geduld hebben voordat we één van de prints aan onze muur kunnen zien shinen: de mooie prints zijn waarschijnlijk pas in het najaar verkrijgbaar.

Ook mooi:

Het interieur van hotspot The Streetfood Club is een echte aanrader. Zo’n tof interieur zie je niet vaak in een cocktailbar!

Foto’s: Moooi en Arte Wallcovering

Reageer op artikel:
Interieur crush: dit ‘extinct animals’ behang willen we nu aan onze muur hebben
Sluiten