Renée Leeuw
Renée Leeuw Decoratie 25 mei 2015

Exclusieve korting: zelf posters ontwerpen van je favoriete stad

Kunstwerken, foto’s, prints en posters zijn dé manier om je interieur in een persoonlijk sausje te dippen. Daar hoef je helemaal niet onwijs creatief voor te zijn, want ook als je een print niet zelf maakt, maar ergens in een winkel vindt, is dat alsnog een item naar jouw smaak. Toch kunnen we ons best voorstellen dat je voorkeur uit gaat naar een uniek item. Daarom zijn we heel blij met de komst van Mapiful en het allerleukste: we mogen jullie een speciale korting geven!

In de webshop Mapiful kun je zelf posters ontwerpen met kaarten van je favoriete plekje op aarde. Bijvoorbeeld een fijne vakantiebestemming, je hometown of een plek waar je nog heel graag een keer naartoe wilt!

Hoe het werkt
Mapiful spreekt eigenlijk redelijk voor zich. Je gaat naar de webshop, daar kun je zoveel posters ontwerpen als je wilt. Je kiest je favorieten plekje op aarde en vervolgens zoekt Mapiful naar de juiste kaart. Dan kun je de poster personaliseren met je eigen tekst en heb je de keuze uit verschillende thema’s en formaten.

Aan de slag
Wij gingen meteen enthousiast posters ontwerpen met onze happy place èn hometown, Amsterdam. We moeten toegeven dat dit èrg verslavend werkt en Mapiful gaat absoluut op ons lijstje met favoriete verkooppunten voor gave posters.

Exclusieve kortingsdeal
Speciaal voor jullie, onze trouwe lezers, geeft Mapiful een korting van 10% op je gehele bestelling en de verzending van je bestelling is ook nog eens helemaal gratis. Je kunt direct aan de slag en je eigen poster ontwerpen.

Vertel ons.. Wat is jouw happy place?

www.mapiful.com

Reageer op artikel:
Exclusieve korting: zelf posters ontwerpen van je favoriete stad
Sluiten