Inspiratieboost: de mooiste manieren om Eucalyptus in je interieur te brengen

Team Roomed is een beetje klaar met de cactus. Dat betekent natuurlijk niet dat we onze cactussen meteen de deur uit doen. Maar een andere mooie plant bij je verzameling is wel zo leuk, gewoon om de boel even een upgrade te geven. In dit artikel deelden we al vier alternatieven met je. Daar willen we de Eucalyptus ook graag aan toevoegen. Deze struik geeft je woonkamer een fijne, Scandinavische touch!

Bekijk ook: 5x must-have planten voor in huis die goed zijn voor je gezondheid

De Eucalyptus is super veelzijdig en ook nog eens makkelijk in de verzorging. Zet enkele takken in een glazen vaas met een laagje water en de takken blijven zeker een aantal weken goed. Leuk voordeel: de ruimte ruikt de eerste dagen heerlijk fris.

Bron: WestElm

Bron: Kinfolk

Daarnaast zijn de takken ook heel geschikt om te drogen. De groene kleur verandert in in een grauwe tint, wat perfect staat in een winters interieur. Hang de bos aan een touwtje aan het plafond of aan de muur. Stylish!

Bron: Stadshem

Bron: Stadshem

Benieuwd naar meer fijne planten? Wij zijn ook groot fan van de Monstera, oftewel de gatenplant. En ook de Calathea is favoriet door de bijzondere kleurencombinatie van groen en lichtroze.