Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Interieur 9 apr 2019

ETNA lanceert onze favoriete koelkast ooit: de Urban Jungle koelkast

Toen we het persbericht over de nieuwste ETNA koelkast binnen kregen, maakte ons hart toch even een sprongetje. De retro koelkast heeft nu namelijk een limited edition met een wel héél toffe print die wij maar al te graag in de keuken zouden willen hebben staan.

Eerlijk is eerlijk: als je een koelkast ‘Urban Jungle’ noemt worden we al enthousiast. We zien deze koelkast dan ook ieder moment in onze eigen urban jungle verschijnen. Hoe vet als je tussen alle planten ineens een koelkast met plantenprint tegenkomt.

ETNA limited edition ‘Urban Jungle’

 

etna koelkast urban jungle etna koelkast urban jungle

Met deze nieuwe koelkast speelt ETNA lekker in op twee belangrijke trends van de laatste tijd: duurzaamheid en een industriële keuken. Met zijn A+++ label is het de meest zuinige koelkast op de markt. Dat maakt ‘m dus hartstikke duurzaam. De koelkast heeft een handig vriesvak en 3 glazen legplateaus die in hoogte verstelbaar zijn. Ook heeft de koelkast een mooie groentelade  en een rek waar flessen frisdank precies passen.

Heel goedkoop is de koelkast niet: je legt er €1499 voor neer. Maar hé, dan heb je wel de coolste koelkast ooit. Wij zouden het wel weten. Net zo enthousiast geworden als wij? Je shopt ‘m op de website.

Meer lezen over koelkasten?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
ETNA lanceert onze favoriete koelkast ooit: de Urban Jungle koelkast
Sluiten