Inspiratieboost: een spectaculaire entree met een stalen deur

Inspiratieboost: een spectaculaire entree met een stalen deur

Een stalen deur wordt steeds populairder in huis, met name voor in de hal. Het staal geeft een robuuste uitstraling met een industriële twist. Daarbij maken de ramen het uiterlijk elegant en creëer je een doorkijk naar de rest van de woning. Vind jij de deuren ook zo mooi? Wij zijn in ieder geval fan! Je kunt je interieur een bijzondere draai geven met deze eyecatchers.

Een betonnen vloer zorgt ook voor een industriële look!

Mediejanssen

De kracht van de stalen deur is dat het in elk interieur past. In een stoere industriële loft, maar ook in een rustieke en klassieke woning staat de deur prachtig! De dubbele stalen schuifdeur in deze woning geeft een robuuste touch aan het landelijk interieur. De deur is ideaal als tussendeur en is ook nog eens ruimtebesparend. Een win-winsituatie dus!

Thepich

De hal is één van onze favoriete plekken om de stalen deur te plaatsen. Op deze manier betrek je de hal bij de rest van de woning. Zo betreed je de entree in stijl met een stoer karakter!

Taoofsophia

Op bovenstaande foto zien we een strakke, moderne stijl waar bewust gekozen is voor een industriële look. Dit komt door de stalen deur in combinatie met de gietvloer. Het beton zorgt voor een openlijk en stoer karakter. De taatsdeur draait om zijn eigen as en kun je zowel naar binnen als naar buiten keren.

Bosthlm
Hoog.design

Een stalen deur is een goede combinatie met de houten (visgraat)vloer. Het hout zorgt voor een warme natuurlijke look. Door de ramen in de stalen deur oogt de ruimte groter dan dat hij in werkelijkheid is. Het biedt een mooie doorkijk naar de rest van de woning!

lab32architecten

Voor een spectaculaire entree kun je kiezen voor grote openslaande deuren. De zwarte stalen deur springt er tof uit ten opzichte van de witte muren. Door de grote ramen stroomt er veel licht de gang binnen. Heel mooi!

Idolza

Een dubbele stalen deur van je entree naar de woonkamer is in één woord geweldig. Door de open look heet je iedereen meer dan welkom!

Meer inspiratie

Wil je jouw hal sfeervol maken met leuke verlichting? Check dit dan even!