Met deze kast tover je elke ruimte om naar een inloopkast

Droom je al jaren van een prachtige inloopkast, maar laat de ruimte in huis het niet toe? Die tijd is nu voorbij. Want of je nu een kleine of een grote ruimte in huis hebt, met deze kast creëer je overal ineens een inloopkast.

Het is een fantastische uitvinding: een kast die je omtovert in een inloopkast. Bijna net zoals hoe de pompoen van Assepoester transformeert naar een gouden koets.

De droom van elke vrouw

Deze kast is het nieuwe product van Ori, een robotmeubelbedrijf uit MIT, dat The Pocket Closet heet. Ze beschrijven de kast zelf als ‘de eerste inloopkast die zonder renovatie in het huis kan worden geïnstalleerd’. The Pocket Closet is een vrijstaande kast die je overal neer kan zetten. Je kan er een inloopkast van maken wanneer jij dat wilt. En als je je outfit uitgekozen hebt, druk je weer op de knop – of via de app of spraakopdracht – en dan gaat ie weer terug naar zijn vorm als ‘normale kast’ en heb je je ruimte in huis weer terug. Dit klinkt bijna te mooi om waar te zijn.

Waarschuwing: het kijken van deze video kan hebberige gevoelens oproepen en verleiding veroorzaken.

Multifunctionele kast

Als je dacht dat je nu alles al gehoord hebt over deze kast, heb je het mis. Er is nog meer. De kast is namelijk multifunctioneel. Het dient als opbergsysteem, maar tegelijkertijd kan het ook een ander meubelstuk zijn. Zoals een tv-meubel of een opklapbaar bureau. Het enige nadeel dat wij kunnen bedenken is dat we ‘s ochtends nu nóg langer voor (of beter gezegd: in) onze kast een outfit zouden staan uit te kiezen.

Betoverende kast

De prijzen van de kast zijn helaas geen Ikea begrippen. Maar ten opzichte van de gemiddelde walk-in-closet verbouwing – wat volgens Thumbtack tussen de 3000 en 5000 dollar is – is het een koopje. De prijs van The Pocket Closet begint bij 2.650 dollar, met 299 dollar aan verzendkosten in de Verenigde Staten. Op dit moment wordt de kast helaas nog niet naar Nederland verzonden.

Meer inspiratie voor een kast

Bron: Apartment therapy

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Met deze kast tover je elke ruimte om naar een inloopkast
Sluiten