Jaime Andreas
Jaime Andreas Tips 19 jun 2020

Het is bijna weekend! Tijd om met je eigen thuisbar aan de slag te gaan

Met een eigen thuisbar in je huis, weet je zeker dat je altijd de ster bent van jouw vriendengroep. Aan deze bar kun je cocktails voor al je vrienden maken en tot in de late uurtje lekker zitten terwijl je lange gesprekken houdt en een heerlijk drankje drinkt. Niet alleen tof om te hebben, maar ook een goede unieke opvulling van de ruimte in je huis.

Je kunt natuurlijk een thuisbar kopen en bij jou thuis installeren. Maar je kunt op een simpele manier ook zelf een thuisbar maken met behulp van een goede sfeer, een paar stevige planken en comfortabele barkrukken.

Dit heb je nodig voor een thuisbar

1. Stevige planken

Het maken van een thuisbar is helemaal niet lastig. Met een robuuste kast en een paar stevige planken kom je al heel ver. Wist je dat je bijvoorbeeld van alles kunt doen met zo’n ‘saaie’ IKEA LACK-plank?

Je kunt onder zo’n plank poten vastmaken zodat het een hoge tafel wordt. Of je gebruikt de stevige planken om mooie glazen en dranken op neer te zetten.

2. Fijne sfeerverlichting

Goede verlichting is belangrijk om jouw thuisbar een fijne plek te maken. Gebruik mooie warme sfeerverlichting om ervoor te zorgen dat jouw bar voelt als een knusse gezellige plek. Wil je er echt een feestje van maken? Dan is het heel leuk om licht te gebruiken dat van kleur verandert.

3. Drank op display

Een thuisbar is niet compleet zonder drank. Zet allerlei soorten flessen drank op een mooie plank om ze te showen aan de gasten die langskomen en om ervoor te zorgen dat je er makkelijk bij kan.

Mooie glazen en mooie grote flessen alcohol hebben niet alleen een functie, maar zijn ook nog eens geinige decoratie voor jouw bar in huis.

4. Mooie barkrukken

Maak de thuisbar helemaal af met comfortabele en mooie barkrukken om op te zitten. Barkrukken met een rugleuning zijn heerlijk om na een lange werkweek op te relaxen. Maar ronde barkrukken zijn ideaal als je graag met jan en allemaal wilt praten, dan kun je namelijk makkelijk omdraaien.

Meer leuke dingen om thuis te doen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Het is bijna weekend! Tijd om met je eigen thuisbar aan de slag te gaan
Sluiten