Overdag een prachtige skylight en ‘s avonds genieten van de sterrenhemel

Overdag een prachtige skylight en ‘s avonds genieten van de sterrenhemel

Een eettafel met een skylight is super. Wat is dat dan? Simpel gezegd is dat één of meerdere ramen boven je eettafel. Niks is beter dan natuurlijk licht creëren dat tegelijkertijd zorgt voor een uitzicht naar de blauwe lucht. Wat dacht je van de avonden? Tijdens het diner kun je genieten van de prachtige sterrenhemel.

Hou jij van een kleurrijke touch? Dan moet je deze felgekleurde eetkamerstoelen echt zien!

Domomator

Hier staat de eettafel precies onder het rechthoekige raam. Er komt voldoende zonlicht de ruimte binnen. Wat zal het lekker warm zijn! Voor in de avond zijn er twee hanglampen op het zwarte kozijn gehangen.

Woolcotton

Ramen op een schuin dak zorgen niet alleen voor voldoende licht op de eettafel, maar het zorgt ervoor dat een groot deel van de kamer verlicht wordt. Er is hier gekozen voor een paar losse ramen naast elkaar, zodat de lichtinval mooi verdeeld is.

Bancong

De meeste mensen willen hun eettafel het liefst zo dicht mogelijk bij de keuken hebben. Het is namelijk super handig. Deze eetkamer en keuken in één is dus perfect. De dakramen zijn verdeeld in twee rijen, wat zorgt voor een prachtig uitzicht.

Decoist

De bakstenen muur in combinatie met het glazen dak geeft de indruk alsof je lekker buiten bent. Je kunt wel zeggen dat het een stoere eetkamer is. Alhoewel… de baby blauwe stoelen maken het net iets zachter.

Hubstairs
Architizer

Deze serre is omgetoverd tot eetkamer. Ramen, ramen en nog eens ramen. Het houdt niet op! Op deze manier komt er wel enorm veel natuurlijk licht binnen. De houten kleuren maken het geheel warm en gezellig.

Apexaluminium

Dit is wel heel mooi. Een hoog plafond met een strak raam in het midden. Erom heen zijn spotjes ingebouwd voor verlichting in het donker. De zijkanten bevatten ook nog eens ramen. Hier kun je dus genieten van een skylight aan meerdere kanten.

Architizer

Een dakraam over het gehele plafond is natuurlijk ideaal! Je ziet al dat dit best een donkere ruimte is voor de eetkamer. Doordat het raam op deze manier geplaatst is, krijg je toch voldoende daglicht binnen.

Prozorivrata

Meer inspiratie