Inspiratieboost: een eetkamer met ensuite deuren

Het is misschien wel onze grootste interieur droom (behalve van Roomed’s lucky Esmé, die heeft ze namelijk al): oude ensuite deuren. Ze zijn prachtig in de overloop van de woonkamer naar de eetkamer.

Wij hebben de mooiste eetkamers met ensuite deuren voor je op een rijtje gezet! Scroll snel naar beneden en laat je inspireren.

Bron: Milees

Oude ensuite deuren geven een huis karakter. Je kunt de deuren wit verven, als je bijvoorbeeld al een houten vloer hebt en je niet te veel houtsoorten wilt combineren. Maar je kunt de deuren ook gewoon in hun oorspronkelijke staat laten zonder likje verf, zodat er helemaal niets van de charme van de oude deuren verloren gaat.

Bron: Stadshem

Styling tip: verf je houten ensuite deur wit en schuur vervolgens de randjes, zoals ook gedaan is op de foto hierboven. Zo creëer je een ‘beschadigd’ effect en krijgt jouw ensuite deur een stoere look.

Benieuwd naar de rest van dit interieur? Bekijk de gehele binnenkijker hier.

Bron: Alvhem

Pak je het liever wat stoerder aan? Ga dan voor een industriële look met deze stalen deuren! Ook heel handig en stijlvol als room divider. Bekijk ter inspiratie even dit artikel!